Na Zwarte Piet is ook Sinterklaas niet meer welkom bij anti-Nederlandse supermarkt Jumbo

Uiteraard is allah wel welkom bij Jumbo. Ook dierenmishandelingfeesten zoals het offerfeest wordt bij Jumbo gevierd. Supermarkt Jumbo haalt na de hele Zwarte Piet-discussie afbeeldingen van zowel Zwarte Piet als Sinterklaas uit de winkels. „In de discussie rondom Zwarte Piet blijkt het al enkele jaren moeilijk een oplossing te vinden waarmee iedereen tevreden is”, meldt Jumbo aan NOS. „We hebben er dit jaar voor gekozen niet de traditionele afbeeldingen van Sinterklaas en Pieten te gebruiken, maar het kinderfeest te vieren met cadeautjes, snoep, symbolen en afbeeldingen van veel blije kinderen.” De Albert Heijn is vooralsnog niet van plan de beeltenis van Sinterklaas uit de winkels te halen. – BRON – Bekijk hieronder wat plaatjes van moslimfeesten die Jumbo WEL viert:

bqhsb9mcqae9pvv
Ook Turkse vlaggen zijn welkom in de Jumbo….
bqgf8msccaakzfa
Ook het islamitische diabetesfeest wordt gevierd
Alles lekker halal in de Jumbo op Plein 40-45 in Amsterdam
ctmbjrnw8aadogl
Dierenmishandeling feest viert Jumbo ook
fotoblog4
Ook het diabetesfeest viert Jumbo WEL

jumbo2

optellen2

3 thoughts on “Na Zwarte Piet is ook Sinterklaas niet meer welkom bij anti-Nederlandse supermarkt Jumbo”

  1. Aangiftes doen mensen. Discriminatie is ergere tegen de blanken. Maar niemand doet iets. Aangiftes werkt blijkbaar, doen hun ook. En wat heeft dit met discriminatie te maken word dadelijk gevraagd?
    ALLES. Wat moet dat suikerfeest hier?
    Offerfeest? Massale dierenmishandeling is het.

  2. Waarom pakken ‘we’ hier de Moslims aan? Ik heb zelden een Moslim horen klagen over Zwarte Piet. Het zijn voornamelijk onze Antilliaanse en Surinaamse medelanders die het doen

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!