‘Vluchtelingen’ in luxe boerderij in Kampen twv 875.000 euro MET bioscoopzaal en sauna

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) wil vluchtelingen huisvesten in een luxe boerderij aan de Cellesbroeksweg in Kampen. Het gaat om zogenaamde minderjarige asielzoekers, terwijl al is aangetoond dat zij meestal meerderjarig zijn, die naar school gaan en 24 uur per dag begeleiding nodig hebben. Het is walgelijke vertoning van het COA, want de boerderij staat sinds een half jaar te koop voor 875.000 euro. Het pand is vier jaar geleden grondig verbouwd en heeft onder meer een eigen bioscoopzaal, sauna, stofzuigsysteem, vloerverwarming, en ga zo maar door.

SCROLL VOOR ALLE FOTO’s VAN ALLE LUXE NAAR BENEDEN!!

En terwijl er overal in het land opvanglocaties leegstaan, heeft het COA een vergunning aangevraagd voor de huisvesting van gelukszoekers. Omwonenden van de boerderij zijn afgelopen weekend geïnformeerd. Zij hebben te horen gekregen dat de gelukszoekers maximaal 10 jaar blijven. Mogelijk volgt nog een informatiebijeenkomst voor de buurt.

BRON  De beschrijving op Funda:

Vrij wonen in deze fantastische woonboerderij aan de rand van Kampen!
Wilt u genieten van het echte landelijke en vrije leven en toch dichtbij de stad wonen? Het is mogelijk in deze woning! Rondom uw woning zijn weilanden, water en boerenweggetjes. Toch woont u op slechts enkele minuten fietsen van winkels, scholen en de binnenstad van Kampen! Het gehele pand (voorhuis en stalruimte) is in 2012 totaal gerenoveerd en verbouwd tot een prachtige woonboerderij. Ook leent de woning zich uitstekend voor een kantoor of praktijkruimte aan huis. Het geheel is zeer luxe afgewerkt! De royale woonkeuken vormt het hart van de woning. Deze is zeer luxe afgewerkt en voorzien van alle moderne inbouwapparatuur. Vanuit de woonkeuken en woonkamer heeft u prachtig uitzicht over de weilanden! Op de begane grond bevinden zich tevens een kantoor, een tweede woonkamer waar u of een van uw gezinsleden zich heerlijk kan terugtrekken, 2 bijkeukens, een ruime opslag/schuurruimte en een technische ruimte. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 badkamers, 6 zeer ruime slaapkamers en een grote ruimte, welke momenteel in gebruik is als bioscoopruimte. De hoofdslaapkamer is voorzien van een eigen kleedkamer en badkamer. De gehele woning is voorzien van de nieuwste technische snufjes, waaronder een aardwarmtepomp-systeem met passieve koeling, waarbij de woning het gehele jaar op constante temperatuur gehouden kan worden, een balansventilatiesysteem met warmte-terugwinning en een centraal stofzuiger systeem. In de vrijstaande schuur is een lounge-ruimte ingericht. Ook is hier de overdekte veranda aangebouwd. Deze prachtige woonboerderij is helemaal af en biedt u de unieke kans om in alle luxe heerlijk vrij te wonen!

Bijzonderheden:
> In 2012 is het hele pand, voorhuis + stalruimte, totaal gerenoveerd en verbouwd tot 1 prachtige woonboerderij
> Op een fantastische landelijk gelegen locatie, net buiten de bebouwde kom, maar op korte fietsafstand van winkels, scholen en de binnenstad van Kampen
> De woonkeuken vormt het hart van deze woning; deze woonkeuken is voorzien van spoeleiland, granieten blad; inductiekookplaat, inbouw-koffiemachine, afzuigkap, vaatwasser, Quooker, koelkast en vriezer;
> De kozijnen zijn van kunststof v.v. dubbel glas
> Op meerdere plaatsen in deze voormalige boerderij treft u de dakspanten in het zicht.
> Er is een perceel grasland bij te huren van 1.05.33 ha (huursom 2015 € 1508,26)
> De woning wordt geheel verwarmd door middel van een aardwarmtepompsysteem/vloerverwarming
> De woning beschikt over 2 badkamers en 7 slaapkamers
> Badkamer 1 is voorzien van brede doucheruimte, ligbad, vloerverwarming en wastafelmeubel;
> Badkamer 2 is voorzien van douche, wastafelmeubel en vloerverwarming.
> Vrijstaand bijgebouw (60 m2) is voorzien van 3 x dubbele openslaande deuren
> De woning leent zich ook uitstekend voor een kantoor of praktijkruimte aan huis.

De feiten:
Type woning > Vrijstaande woonboerderij
Inhoud > ca 2000m3
Bouwjaar > Oorspronkelijk ca 1957; in 2012 totaal verbouwd/gerenoveerd
Perceel oppervlakte > 4367m2 (Opstalrecht; Eigendom grond: Kampereiland Vastgoed NV)
Woonoppervlakte > ca 386m2
Aantal slaapkamers > minimaal 7
Wijk > Buitengebied van Kampen; direct tegen de stad
Tuin > Rondom voorzien van zonneterras
Isolatie > Gevelisolatie, dubbel glas en dakisolatie

Installaties
De woning is voorzien van de volgende installaties:
> NIBE aardwarmtepompsysteem met passieve koeling waardoor de woning het hele jaar op een constante temperatuur kan worden gehouden
> 800 liter warm water voorraadvat
> 500 liter voorraadvat ten behoeve van de vloerverwarming
> Passieve koeling (voor vloerkoeling in de zomer)
> Stork Balans ventilatiesysteem met warmteterugwinning
> Hanson centraal stofzuigsysteem
> Waterontharder
> De elektrische installatie beschikt over 15 groepen en krachtstroom
> Op meerdere plaatsen is inbouw/LED verlichting toegepast

Zakelijk recht:
> Opstallen: Eigendom
> Ondergrond: recht van opstal.
> Eigenaar grond: Kampereiland Vastgoed NV
> Hierop zijn de opstalvoorwaarden burgerboerderijen van toepassing.
> Retributie (2015) voor het woonerf: 0.43.67 ha. € 625,33 per jaar, op basis van de Regeling pachtprijzen 2014.
> Bij aanhuur van het extra perceel grasland bedraagt de huurprijs hiervoor € 1508,26 per jaar, eveneens op basis van de Regeling pachtprijzen 2014.

Indeling:
Entree, lichte hal met vide, meterkast en toiletruimte, deur naar de woonkamer en deur naar de woonkeuken, woonkamer in het voorhuis, vanuit de centraal gelegen woonkeuken zijn de woonkamer, kantoorkamer, 2e woonkamer en bijkeuken bereikbaar, 2e bijkeuken met toegang naar de technische ruimte en inpandige garage (circa 60m).

1e Verdieping:
Royale overloop met vide, hoofdslaapkamer boven het voorhuis met toegang naar eigen badkamer en kleedkamer, vanuit de overloop bereikt u verder slaapkamer 2, slaapkamer 3, slaapkamer 4, slaapkamer 5, slaapkamer 6, separate toiletruimte, 2e badkamer en speelkamer/bioscoopkamer.
2e Verdieping:
Vanuit de bioscoopkamer bereikt u de vliering: bergzolder met stahoogte.

EN DAN NU DE FOTO’s!

11 thoughts on “‘Vluchtelingen’ in luxe boerderij in Kampen twv 875.000 euro MET bioscoopzaal en sauna”

 1. WIJ Nederlanders moeten kei en keihard werken om wat geld teverdienen om beetje leuk tewonen en televen. Nu komen hun in ONS land en krijgen dit gewoon in de schoot geworpen? Ongelooflijk, dit kan toch niet waar zijn?

 2. Nou , als ze er uit zijn , nooit huren deze luxe kampeerboerderij , Er zijn zat gezinnen , die zoiets verdienen , denk maar eens aan mensen , die buiten hun schuld in de schuldsanering terecht zijn gekomen, die verdienen ook wel een mooie vakantie in eigen land maar nee hoor , zet die gasten er maar gratis in , het is ronduit schandalig wat hier gebeurt .

 3. Een (te langzaam) groeiend aantal Nederlanders begint zich nu aan de moslims te ergeren! De islam is ons door “Links Den Haag en haar naïeve kiezers” opgedrongen als een “cultuur verrijking”!

  Sinds moslims met een nieuwe truc als “vluchteling” met miljoenen massaal en ongehinderd NW-Europa binnenlopen en als zodanig EISEN door ONS “gratis” te worden voorzien van al ONZE duurbetaalde medisch/sociale voorzieningen, is het merendeel van autochtoon Nederland HELAAS nog steeds “wegkijkend” van het wereldwijd moslim geweld en terrorisme!

  N.m.m. komt dit door onze laffe- maar vooral egocentrische Haagse politici (EN dus alle lagere Overheden!), die doelbewust het volk onwetend houden over de Islam, haar Koranwetten en haar (wereldwijde) doelstellingen, met oogmerk straks onder de Islam bezetting hun eigen nek te redden!
  ( Zie Koran hfst. 9 vers 5: Het is de heilige taak van alle moslims om anders gelovigen TE DODEN! En dat ze dat wereldwijd doen wordt dagelijks bewezen!)

  Alleen Geert Wilders (hij had WEL kennis en ervaring met de Islam) durfde al ruim vijftien jaar geleden(!) als politicus openbaar de Islam als totaal vijandig aan al onze wetten, waarden en normen te oordelen en daardoor als Staatsgevaarlijk af te wijzen!
  ( Zijn stelling: “Indien de Islam zich in Nederland als “Godsdienst” zou mogen vestigen, zullen eerst meer dan de helft van de bladzijden uit de Koran gescheurd moeten worden! )

  Omdat de Nederlanders geen flauw benul van de Islam en hun Koran hadden (hebben),was deze uitspraak zo “schandalig”! De Koran was toch net als de Bijbel voor onze Christenen?
  Of “erger”: “Ook in onze Bijbel staan ophitsende- c.q. discriminerende teksten”!
  Niemand wilde inzien, dat deze twee “oeroude geschriften” totaal niet vergelijkbaar waren! DE ISLAM IS (nog steeds) GEEN GODSDIENST (in onze definiëring ervan! )

  Oorsprong Islam is nl.:
  Een woestijn krijgsman “Mohammed” (omstreeks 500 jr. na Christus!) was een succesvol veroveraar in de M.O. regio en bracht vele andere stammen met het zwaard onder zijn dictatuur!
  Zijn absolute macht deed hem zichzelf uitroepen tot “Profeet van Allah” (Verzonnen “God”)
  Daarmee liet hij ZIJN dwingende (privé) wetten noteren in ZIJN “Bijbel”: De Koran.
  (Nog steeds “tekenend”: Hfst 2 vers 1: “Moslims mogen niet twijfelen aan de Koran”.)

  Om zich van voldoende loyaliteit van zijn (gedwongen) volgelingen te voorzien, gaf hij alle mannen absolute macht over vrouwen! Zo mochten zij max. vier vrouwen trouwen.
  (Mohammed mocht echter WEL een ongelimiteerde hoeveelheid vrouwen trouwen! Het kenmerk van elke sekteleider! NB Zie Koran Hfst. 33 vers 50!)

  Doordat westelijke mensen nooit meer informatie kregen van de “IS” bleef hun kennis beperkt tot het “sprookjesniveau van 1001 nacht”! (eigenlijk nog steeds!)
  De Islam leiders blijven echter de “heilige” opdrachten van Mohammed in zijn Koran trouw en zijn nog steeds uit op “Wereldheerschappij”!
  (Zie Koran: hfst 3 vers 28 en hfst.16 vers 106: Moslims MOETEN liegen en anders gelovigen bedriegen om de Islam te helpen en ze mogen anders gelovigen NOOIT in vertrouwen nemen!”)

  Conclusie: “Wij” kunnen nooit een afspraak met een moslim maken!
  Hij mag die altijd breken op basis van zijn heilige Koran wetten!
  En dat doen ze ! (Basis van het eeuwig durende M.O. conflict!)

  */ Welke “westerling” wil nog Islamiseren?
  Elke moslim wordt al 1400 jaar geïndoctrineerd met:
  Anders gelovigen zijn slechte mensen die geen genade verdienen (Koran hfst 98 vers 6)
  Slacht anders gelovigen af door onthoofding (Koran hfst. 8 vers 12 en hfst. 47 vers 4)
  Moslims mogen anders gelovigen als seksslaaf (jongens, meisjes en vrouwen) houden! (Koran Hfst. 4 vers 23-25)
  Vrouwen mogen mishandeld worden ( Koran hfst. 4 vers 34)
  Verkrachting is toegestaan (Koran hfst. 24 vers 13)
  Beroving en diefstal van anders gelovigen is een goede daad (Koran hfst. 8 De Buit)
  Moslims die de Islam verlaten MOETEN worden vermoord! (Imam Boukhari citeert Mohammed)

  U nog steeds wel ?
  Uw (klein)dochters zullen U vervloeken!
  ( Ik zie U reactie wel op 15 maart 2017) .

 4. ze moeten bij iedereen die voor de vluchtelingen is een paar in huis geven hebben we al die opvang niet meer nodig hebben ze geen uitkering meer nodig dan blijft er geld oer oor onze eigen mensen die het nodig hebben

 5. Nee dit mag en kan niet, wat een ellende zal dit meebrengen, zijn wij nou zo achterlijk om dit te laten gebeuren, hebben we nog wat in te brengen in dit land, al die ziektes die ze mee brengen, ik vind dit doodeng worden, waar kan ik nog heen vluchten

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!