Kanker hoeren zoon

Vandaag 12-03-2016 omstreeks 15:30 kom ik van de supermarkt met mijn boodschappen kar vol en loop richting mijn auto. Ik laad mijn boodschappen in de auto en breng het karretje terug. In mijn ooghoeken zie ik 3 kinderen spelen op een verhoging. Ik plaats mijn karretje en loop weer richting mijn auto. Plots zie ik dat 1 van de jongetjes valt ik schat in een jaar of 10, zo met zijn hoofd op de grond. Ik hoor een kreet en hij begint direct te huilen. Ik loop er direct naartoe en vraag aan het jongetje wat er gebeurd is. Hij heeft pijn heel veel pijn, zijn zusje zegt hij is gevallen. Ja ik zag het gebeuren antwoord ik. Ik vraag aan het jongetje om op te staan en of hij last van zijn hoofd heeft. Hij zegt geen last van zijn hoofd te hebben en met mijn ondersteuning probeert hij op te staan maar zakt direct weer door zijn benen. Ik pak hem op en zet hem op de verhoging, ik probeer zijn broekspijp omhoog te schuiven maar hij kan de pijn niet aan. Ik bedenk mij geen seconde en trek zijn broek uit, ik zie het al. Zijn scheenbeen is gebroken. Plots hoor ik in de verte geschreeuw! De grote zus kijkt op en roept mama Youssef heeft pijn! De vrouw met de kopvod blijft echter alleen maar schreeuwen en ik wuif en gebaar dat ze moet komen. Daar komt ze heel langzaam aangelopen en brabbelt wat Arabisch. Ik versta er helemaal niets van. Eenmaal bij ons begint ze te schreeuwen tegen Youssef en zegt dat hij op moet staan. Ik zeg mevrouw dat gaat niet, ik denk dat hij zijn been heeft gebroken. Ze raast verder en blijft maar schreeuwen tegen Youssef.

kinderen3

Mevrouw nogmaals uw kind is gewond hij heeft hulp nodig. Ze kijkt me aan zegt wat in het Arabisch tegen mij en zegt Youssef is stoute jongen en ze loopt zo weg. Ik geef mijn telefoon aan de oudere zus van Youssef. Ik zeg bel naar huis en zeg dat ik met Youssef naar het ziekenhuis ga, naar de SEH. Het meisje belt naar haar huis en ik draag Youssef naar mijn auto. Zet hem achterin en doe de gordel om. Ik zeg, maar je geen zorgen alles komt goed ik ben zo terug. Het meisje is klaar met bellen en geeft mijn telefoon terug, ik vraag aan haar wil je mee? Nee zegt ze ik mag niet van mijn vader bij vreemde mannen in de auto. Ik rijd Youssef naar de SEH, het is druk we moeten even wachten en Youssef heeft ontzettend veel pijn. Gelukkig wij zijn aan de beurt, de arts vraagt wie ik ben. Ik vertel mijn naam en de “band” met Youssef. Ze schrikt van de situatie en vertelt mij dat zij de politie in moet schakelen daar dit ernstige nalatigheid van Youssef zijn ouders betreft. Ik knik en denk bij mijzelf arme Youssef. Er worden foto’s gemaakt en mijn vermoedens kloppen, Youssef heeft zijn onderbeen gebroken. In de gipskamer blijf ik bij Youssef en plots hoor ik een hoop tumult op de gang. Ik sta op en loop richting de gang. Ik zie dat er een hele familie met kopvodden aankomt lopen, ik schat zo een 20 personen. Kijk daar is die gekke moeder weer en schreeuwt waar is Youssef waar is Youssef. Ik gebaar dat ze moeten komen, daar ik weet waar Youssef is. De vrouw ziet mij en begint te schreeuwen en te wijzen naar mij, waarop er een 3-tal Marokkaanse jongens van in de 20 op mij afkomen rennen. Waar is Youssef schreeuwt de oudste van de 3 . Wat heb jij met Youssef gedaan vraagt de jongste van de 3.  2 van de 3 pakken mij vast en zeggen. Jij kanker hoeren zoon, wat heb jij met Youssef gedaan. Ik zeg laat mij los stel idioten. Vraag maar aan die vrouw, je tante, je moeder? Weet ik viel wie het is!? Vraag het maar aan het meisje die erbij was. Deze moeder en vader zijn ernstig nalatig ik heb Youssef naar het ziekenhuis gebracht stelletje mafkezen.

5331522-7956127

De situatie dreigde uit de hand te lopen, moeder zat te janken, vader zat met waarschijnlijk een oom wat te praten en nee te schudden. Tante’s, zussen en nichtjes waren wat aan het lachen. Broers en neven hielden mij ondertussen bezig en waren nogal agressief. We pakken jou, jij kanker hoeren zoon. Wij komen er wel achter wie jij bent en neuken jouw moeder. Ik ruk me los en wil er 1 aanvliegen echter kan ik mijzelf nog net beheersen. Ik pak mijn jas en wil weg lopen. Youssef roept meneer meneer kom eens alstublieft!? Ik loop naar Youssef, Youssef zegt SORRY en BEDANKT. Hij geeft mij een hand en een knuffel. Ik zeg Youssef maak wat van jouw leven, blijf op het rechte pad en neem vooral geen voorbeeld aan jouw broers en neven.

Ik loop de gang in richting de uitgang van het ziekenhuis. In de centrale hal zie ik politie agenten aankomen lopen en ik vermoed dat die voor de ouders van Youssef daar waren.

Youssef het ga je goed, ik hoop echt dat je geneest en dat je op het rechte pad gaat blijven, maar als ik zie hoe jouw familie met mij omging dan heb ik er een hard hoofd in.

Zo blijkt maar weer deze “mensen” zijn gewoon niet geschikt om in de westerse wereld te leven. Een totaal andere levensstandaard of zo. Een normaal mens zou je enorm bedanken.

Ondertussen ben ik alweer een tijdje thuis, heb ik gegeten mijn eigen kinderen in bed gestopt en een verhaaltje voorgelezen. Die bedankte mij voor het fijne verhaal met een vette zoen. Deze hebben de situatie aardig goed gemaakt.

5 thoughts on “Kanker hoeren zoon”

  1. Het is een triest land aan het worden en in het Haagse, laten ze het gewoon over zich heen komen en bagataliseren alles of ontkennen het glashard. Ik zal u vertellen, dat i mij zeer veel zorgen maak, hoe mijn klein kinderen moeten opgroeien in dit land en wat ze mogelijk nog gaan meemaken.

  2. kankernederlanders jullie zijn niet te begrijpen alljullie kankermoeders en all jullie dochters gaaan we neuken en zwanger maken zo als het hoort met jullie heidziekte blank is een huidziekte kunnen jullie niet eens eerlijk overuit komen kkk kaaskopppen fuck jullie

  3. dat jullie zo durven te praten kankerkaaskoppen verkrachten onzevrouwen vermoorden onzevoor vaders maken ons slaven beroven ons van onze landen versprijden ons over dewerled om arbeid te verichten in america en in europa en nog een ding ken je die film sakkazulo jullie kwamen naar ons omdat jullie het zelfdewouden als ons en wat zeiden wijj dat kan niet julliezijnn andere ras maar jullie hebzucht en gierigheid en jarloezie heeft deze samenleving verkankerd en je kan niet verwachten dat wij erons bij neerleggen 2ewereldoorlog herdenkings dag aan die kankerjodden en aan jullie nsb.s te herdenken zwakland maken slaven worden ze aangevalen gaan ze schuilen hun land veraden en nu zo stoer praten omdat jekanker voor vADER NEGGERS HATEN ENSHIT MAAAR WELONZE VROUWEN WILLEN NEUKEN KK LELIJKE KK RAST HATEN ONS MAAR IEDER ZOMER WAAR ZIJN JULLIETE VINDEN IN EEEN WARMLAND WAAR DE ZONSCHIJNT OM EEN KLEURTJE TE KRIJGEN EN ANDERS WELDE ZONNEBANK KKK HOEREKINDEREN BEL ME 0649829868 VUILEKANKERNEUZEN JULLIE HEBBEN GEEN RESPECT VOOR NIEMAND BEHALFE JULLIEZZEF DEZE ELENDE KOMT DOOOR JE VOORVder en je hoerige kankermoeder iik weeet niet jullie zijnn bezig met geweld oorlog om olie en geld van af het begin vuilekanker nederlanders ik blijfin jullie land waar iki in bengeboren en ik ga aljullie dochters zwangermaken zo dat jullieallemaaal kleurlingen in jullievieze kk familiekrijgen en stik in een aardapel kk neus

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!