Links gaat over lijken: linkse necrofielen blijven liegen over Kerwin Duinmeijer

Gisteren was het 33 jaar geleden dat de joodse jongen Nico Bodemeijer de Antilliaanse jongen Kerwin Duinmeijer doodstak. Deze moord werd jarenlang geframed als de ‘eerste racistische moord in Nederland. Het werd commercieel uitgebuit door de Frank Boeien Groep, maar ook door linkse necrofielen die zoals ‘Nederland bekent kleur‘ en uiteraard de extremistische AFA waar de propagandamachine gewoon door blijft draaien: want er moet natuurlijk subsidie binnen blijven komen. Het alles-is-racisme-roeptoeteren alles-wat-blanken-doen-is-racisme-geschreeuw is een verdienmodel geworden voor velen, de waarheid doet er bij dit soort lui niet toe. De waarheid dat de dader joods was, en dat zowel blanken als zwarten slachtoffer hadden kunnen worden doet er niet toe. Echt racisme maken zij zich niet druk om. Lees onder de leugenvideo van de Frank Boeijen Groep hoe het nou ECHT zit met het verhaal van Kerwin Duinmeijer!

De destijds 16-jarige Nico Bodemeijer had geen racistische motieven toen hij in 1983 in Amsterdam de 15-jarige Antilliaan Kerwin Duinmeijer doodstak. Dat zei Bodemeijer woensdag in het tv-programma Profiel van de Humanistische Omroep. De moord ging de geschiedenis in als de eerste racistische moord sinds de Tweede Wereldoorlog. Volgens Bodemeijer een misvatting:

“Dat hij zwart was speelde geen rol. Het had net zo goed iemand anders kunnen zijn.”


In de nacht van 20 augustus 1983 kreeg Duinmeijer bij een snackbar in de Amsterdamse binnenstad ruzie met twee skinheads, onder wie Bodemeijer. Tijdens het gevecht dat volgde stak Bodemeijer de Antilliaanse Duinmeijer met een mes. Duinmeijer overleed enige tijd later in het ziekenhuis door bloedverlies. De zaak veroorzaakte in het hele land veel opschudding vanwege het vermeende racistische motief. Bodemeijer zou tijdens de ruzie ‘vuile nikker’ hebben geroepen, en zou bij de politie hebben verklaard dat hij stak omdat Duinmeijer ‘vies’ had gekeken. Bodemeijer: “Dat weet ik niet meer precies. Duinmeijer was met vier vrienden, die ons uitdaagden. De vriend met wie ik was reageerde daarop, ik probeerde het te sussen.” Toen dat niet lukte liep Bodemeijer een naburig café binnen en leende een mes van een daar aanwezige vriend. In de knokpartij die volgde zegt Bodemeijer te hebben gestoken. “Maar ik wist niet eens of ik hem geraakt had. Het was niet de bedoeling hem dood te steken.” Bodemeijer werd door de rechtbank veroordeeld tot 5 jaar jeugd-TBS. De rechter achtte racisme niet bewezen als wezenlijk motief voor Bodemeijers daad. In de commotie na het incident kreeg ook een Amsterdamse taxichauffeur veel kritiek, omdat die geweigerd had Duinmeijer in zijn wagen vanaf de Dam naar het ziekenhuis te brengen. De ambulance liet vervolgens te lang op zich wachten om de gewonde jongen te kunnen redden. Een groep vrienden en bekenden van Duinmeijer organiseert elk jaar een herdenkingstocht van de Dam naar het standbeeld Mama Baranka in het Vondelpark. Helaas wordt de jaarlijkse herdenking van de moord door de Stichting Vrienden van Kerwin aangegrepen om het racistische gedachtengoed van de Antifa te verspreiden. – BRON

Nicobodemeijr
De Joodse Nico Bodemeijer, in perfecte “neo-nazi-look” met bijvoorbeeld een Lonsdale T-shirt, stekeltjeshaar etc. De perfecte racistische moord of een actie van een agent provocateur?

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!