Keulen in 020

Vrouw slachtoffer van ernstig zedenmisdrijf!

Van der Laan geen: Keulen in 020

Heb jij een glazen bol?

Nee.

Begrijp jij iets van islam?

Nee.

De burgemeester van de hoofdstad des lands, Eberhard van der Laan, gaat vannacht rustig slapen. De burgervader acht het uitgesloten dat een massa-aanranding als in Keulen mogelijk is in Amsterdam. Powned >>

En dan komt die met het volgende zotte argument:

“‘Ik vind Amsterdammers daar veel te lief voor en we stellen grenzen”, aldus Van der Laan.

“‘Ik vind Amsterdammers daar veel te lief voor en we stellen grenzen”, aldus Van der Laan.

Ik weet niet of je het meegekregen had, maar die hippies slapen al een tijdje niet meer op De Dam. Tegenwoordig staat sharia4belgium daar onder jouw bezielende leiding te demonstreren dat het kalifaat moet komen en alle ongelovigen, ik, dood moeten. En dat vind jij wel best, en laat die éne Nederlander die er wat van zegt arresteren.

“Amsterdammers zijn daar veel te lief voor”

Ja.

Maar mohammedanen niet.

Een vrouw is zaterdag slachtoffer geworden van een ernstig zedenmisdrijf in Noord. Aan Benedenlangs, vlakbij het Buikslotermeerplein, werd zij ‘s ochtends vroeg belaagd door een man met een bivakmuts.

Zaterdagochtend, 8.15 uur, wordt een jonge vrouw slachtoffer van, zoals de politie het zegt, een ernstig zedenmisdrijf aan Benedenlangs in Noord. Volgens politiewoordvoerster Ellie Lust heeft het slachtoffer gegild. ‘Dat is waar we de hulp van de burger inroepen, want daar moeten mensen langs zijn gekomen. Hopelijk denken mensen nu: “Hey, dat is mij opgevallen.”‘, voegt Lust hier aan toe.

 

Signalement
Er is nog niemand aangehouden. Maar er is wel een signalement. ‘Het zou gaan om een man met lichtgetinte huidskleur, van eind 20 of begin 30. Hij was ongeveer 1 meter 70 lang en had kort donkerbruin haar en een glad geschoren gezicht. Hij had een bruine jas aan en wat opvallend is, was dat hij een bivakmuts droeg’, zegt Lust. ‘De vraag is of mensen hebben gezien dat hij deze bivakmuts heeft opgezet of weer heeft afgezet.’ Zaterdagochtend is er uitgebreid buurtonderzoek gedaan rond de plek van het zedenmisdrijf.

 

Toename zedenmisdrijven
De afgelopen twee jaar is het aantal soortgelijke zedenmisdrijven toegenomen in de stad, geeft Lust aan. ‘Maar we pakken ze wel. Maar het kan niet zo zijn dat we elke week een nieuwe verkrachting moeten melden. Als je gaat zeggen dat vrouwen voorzichtiger moeten zijn, dan impliceer je daarmee ook dat het vrouwen hun eigen schuld is.  In een ideale wereld kunnen vrouwen kortgerokt door het park. En het zou de omgekeerde wereld zijn als we vrouwen hier zelf voor verantwoordelijk houden’, zegt Ellie Lust.

 

Mensen die iets gezien of gehoord hebben kunnen zich melden bij de politie via nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Bron: at5

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!