Islamisering gaat door: kinderen Roosendaal bezoeken moskee

Zware kindermishandeling in Roosendaal door ‘Sportservice Noord-Brabant EN DE OUDERS WISTEN VAN NIETS! Bezoek aan een Marokkaanse haattempel in Roosendaal, en dan denk je dat je kind een weekje gaat sporten en het gezellig gaat hebben. Hieronder het artikel in BN de Stem14196174_627771430716190_2187537992892451104_o
Voorafgaand aan het moskeebezoek weten de kinderen nog niet wat ze te wachten staat. “Ze vertelden net dat er veel mooie tegeltjes zijn”, geeft Robin van Nispen (9) aan. “Ik denk dat we Allah gaan zien”, voegt zijn vriendje Robin de Bok (9) toe. Het bezoeken van de moskee aan de Burgemeester Schneiderlaan in Roosendaal is onderdeel van de Roosendaalse Kindervakantiebuurtsportweek die door Sportservice Noord-Brabant deze week gehouden wordt.

Hierin staan gezond eten en sporten centraal. Hakim Bouazzati en Reinald Boeren, beiden van Sportservice Noord-Brabant, begeleiden deze week ruim zeventig kinderen. “Iedere dag staan er verschillende sporten op het programma en eten we gezamenlijk een gezond ontbijt en een gezonde lunch. Met sport willen we kinderen in beweging brengen en verbinden”, geeft Boeren aan. “Dit moskeebezoek is om ze in aanraking te laten komen met andere culturen. Ook dat zorgt voor verbinding”, voegt Bouazzati toe. Als iedereen zijn schoenen heeft uitgetrokken begint de rondleiding. “Als jullie straks naar huis gaan, krijgen jullie een boekje mee. Voordat jullie dit gaan lezen, moeten jullie eerst toestemming vragen aan je ouders”, geeft Mustapha Hammouchi aan. “Is het een eng boekje dan”, vraagt Thomas Willemse (8). “Nee, het gaat over een ander geloof”, antwoordt Hammouchi. Robin de Bok heeft hier al een idee over. “Het verschil is dat wij god hebben en zij Allah.” Binnen kijken de kinderen hun ogen uit. In kleermakerszit luisteren ze naar de presentatie. Thomas is onder de indruk van de grote kroonluchter in de gebedsruimte. “Dit is het mooiste van tot nu toe”, geeft hij aan.

3 thoughts on “Islamisering gaat door: kinderen Roosendaal bezoeken moskee”

  1. Is het anders op het gewone onderwijs dan?
    Onze kinderen worden gebrainwasht door de overwegend linkse leerkrachten. Gebeurt er iets met je kind veroorzaakt door een allochtoon word dit weggejorist onder het mom van “ach andere cultuur hé”

    Maar ja daar heeft de staat ook weer de macht he. Niet naar school of geen keuze in het onderwijs behalve die linkse rakkersonderwijs. Dat laatste dus anders krijg je weer dat je de leerplicht niet nakomt.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!