MEGA-ruzie binnen de PvdA: Haagse anti-Nederlander Baldewsingh over Aboutaleb: “Hij is knettergek”

De Haagse PvdA heeft dinsdag in niet mis te verstane woorden afstand genomen van partijprominent Ahmed Aboutaleb. De Rotterdamse burgemeester zei zaterdag dat er minder migranten moeten worden toegelaten, omdat het maatschappelijk draagvlak onder druk staat. De beide lijsttrekkerskandidaten van de PvdA in Den Haag – fractievoorzitter Martijn Balster en wethouder Rabin Baldewsingh – verwerpen dat want wij willen Den Haag en de rest van Nederland overspoelen met immigranten. De favoriet: Baldewsingh (en die autochtone Nederlanders HAAT), vindt zelfs dat Aboutaleb ‘knettergek’ is. Dat zeiden de kandidaten dinsdagavond tijdens een lijsttrekkersdebat in Theater de Nieuwe Regentes in de Weimarstraat. Ook op Twitter rommelt het enorm bij de PvdAgekkies.

1 thought on “MEGA-ruzie binnen de PvdA: Haagse anti-Nederlander Baldewsingh over Aboutaleb: “Hij is knettergek””

 1. Baldewsingh, Wie is dat? Een PvdA wethouder die vorige week in den haag nog plechtig in bijzijn van DENK en de Turkse consul-generaal Sadin Ayyildiz het eerste cement van de nieuwe Turkse Ahi Evrean moskee heeft gestort.
  Dit is voor de bouw van een Turkse staatsmoskee van het Dyanet netwerk (AK politiek/islamitische erdogan gestuurde staats organisatie)
  Jawel een groep die opelijk verteld dat die moskee Turkse jongeren gaat indoctrineren….eh “groepsgevoel gaat bijbrengen”.
  http://demet.nl/watch.php?vid=93f13cdaf .
  .
  Deze Dyanet moskeeen en deze ene turkse official zijn openlijk in oorlog met het gezag van Aboutaleb en Nederland.
  De PvdA den haag en Baldewsingh hebben openlijk de kant van de turkse overheid gekozen in de conflitcten tussen Ak-turken, Guhlen-Turken, PKK en de Essalam moskee met Aboutaleb.
  https://www.youtube.com/watch?v=z9BySOiQjrg
  .
  Jawel die vriend van Baldewsingh, consul-generaal Sadin Ayyildiz is echt exact dezelfde die in oorlog is met de authoriteit van de nederlandse staat en daarom Abutaleb ondruit moet schoffelen:
  Abutaleb is, of je het nu leuk vind of niet, de baas van de politieregio rijnmond. En als die belt voor een gevalletje openbare orde, dan ga je niet in de krant lopen toeteren dat je de nederlandse politie niet erkend.
  http://www.rijnmond.nl/nieuws/144243/Moskee-organisaties-slaan-uitnodiging-Aboutaleb-af
  .
  Baldewsingh, PvdA topper, is overigens dezelfde man die rotjochies in haagse zwembaden geen probleem wenste te vinden….. tot ie er niet meer onderuit kon
  http://www.ad.nl/dossier-wantoestanden-haagse-zwembaden/toegangspoortjes-in-haagse-zwembaden-na-wantoestanden-zuiderparkbad~a0bd636c/

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!