Liefde voor Holland roept op!

Beste volgers van Liefde voor Holland. Onze linkse vrienden, onze welbekende kliek blijft maar doorgaan met het terroriseren van onze pagina. Nu niet alleen onze pagina maar ook onze website. Deze kliek hebben een NEP website nagemaakt die HIER te vinden is!

Daarnaast hebben zij al diverse Facebook versies vastgelegd namelijk dezedeze, deze en deze!

Trap niet in deze pagina’s of genoemde website. Zoals jullie weten is onze enige en echte website alleen maar www.liefdevoorholland.com en hebben wij 2 Facebookpagina’s de 3.0 versie en de 4.0

Op dit moment zijn wij alleen actief met de 3.0 versie en houden wij de 4.0 versie achter de hand als reserve.

Wat deze linkse gekkies doen is STRAFBAAR op diverse feiten en omdat wij weten dat zij altijd meelezen roepen wij nu op dat zij in ieder geval de zogenaamde website www.liefdevoorholland.wordpress.com offline halen! Jullie hebben hier 48 uur de tijd voor!

Mocht dit niet gebeuren dan gaan er juridische stappen genomen worden en wij kunnen jullie vertellen dat deze straffen/boetes niet leuk zijn. O ja linkse gekkies, wordpress.com is al op de hoogte dat jullie onze intellectuele eigendom hebben gestolen. Zij zullen hier niet gecharmeerd van zijn het is namelijk een Amerikaans bedrijf. Willen jullie vanuit WordPress.com een claim? Dan moet je de site online houden.

Als jullie artikel nummers willen van desbetreffende strafbare zaken, kunnen jullie deze altijd even per mail opvragen. O ja nog 1 ding en dan stoppen wij er weer mee, wij hebben overal alweer printscreens van gemaakt, just for sure 😉

Succes met jullie gejatte en verkapte pagina’s en website, maar het wordt toch geen succes!

Groetjes de enige echte Liefde voor Holland!

 

 

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!