Links Tweede-Kamerië met DENK verbonden in Jodenhaat

 

DENK, D66, PvdA, Groen Links, SP, Partij vd Dieren en 50-plus stemden voor het erkennen van een “Palestijnse Staat”, zonder dat

a) die aankomende “staat” het bestaansrecht van Israël heeft erkend,
b) zich bereid heeft verklaard in vrede te leven met Israël,
c) is opgehouden met de oproepen tot haat en moord op de Joden via alle media en het onderwijs.

Bron: NOS-website

Iedereen weet dat zo’n “Palestijnse Staat” in Samaria-Judea (”de Westbank”) wel verre van zich verantwoordelijker te gaan gedragen, zoals de voorstanders liegelijk beweren, binnen de kortste keren een basis voor ISIS-Hamas en consorten zal zijn. Zie Gaza.

Sjoerdsma (D66), schele Servaes en pottenkop Piri (PvdA), Hamassie van Bommel (SP), Jesse Klaver (Groen Links), Dierenpoes en die corrupte boekhouder met die hoornen bril van de bejaardenpartij, weten dat allemaal heel goed. Ze hebben dus een irrationeel standpunt in een kwestie die gaat over leven of dood van het grootste deel van de Joden dat nog leeft na Auschwitz. Ik noem dat dus wel eens Israël-irrationalisme, maar het is natuurlijk gewoon antisemitisme oftewel Jodenhaat.

 

 

Neem nou als voorbeeld eens het officiële standpunt van de PvdA. Behalve het portret van schele Servaes siert ook dit Marokkaantje uit Amsterdam WestPalestijnse schatje de website:

De tekst eronder bevat de gewone lasterleugens over Israël – dat er sprake zou zijn van  “bezetting” van “illegale nederzettingen” en van schending van “internationaal recht” – naast het gewone dreigement: “heroverwegen van het Associatieverdrag van Israël met de EU”.

Ik had nooit gedacht de website van het NOS-journaal nog eens te citeren, maar blijkbaar valt het binnen de verbindingsopdracht van de NPO om kritisch te zijn op een racistische ruzie-partij als DENK. Lees even mee hoe “graaf Denkula” (©GeenStijl) het etnisch profileren niet alleen verbindt met zijn antisemitisme, maar ook met zijn ontkenning van de Armeense genocide en zijn moskeeën-beveiligings-moslims-zijn-de-nieuwe-Joden-hetze (het blauwe vet is van mij):

De politiek leider van Denk, het Kamerlid Kuzu, heeft een persoonlijk verwijt op Twitter gezet gericht tegen het CDA-Kamerlid Amhaouch. De hele fractie van het CDA stemde gisteren tegen de erkenning van een Palestijnse Staat. Met 76 stemmen tegen en 71 voor haalde het voorstel het niet.

Kuzu zegt daarover dat dit een “gemiste kans” is voor Amhaouch en dat mede door hem Palestina niet wordt erkend.

Toen PvdA en CDA tegen extra beveiliging voor moskeeën stemden, somde Denk alle Kamerleden met Turkse en Marokkaanse achternamen op in een videoboodschap. Dat deden Kuzu en Öztürk ook met de SP- en PvdA-Kamerleden die wilden praten over erkenning van de Armeense genocide.

BRON

kuzu-amhaouch-palestina-motie

 

pvda-palestijntje-uitsnede

pvda-palestijntje

 

 

 

 

 

 

 

 

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!

Close