Linkse haatgroep is ontmaskerd! Willen mensen verbranden! Lees en HUIVER!

In het NRC stond een paar weken geleden een (ongeïnformeerd) stukje van journalist Lineke Nieber, het ging over ‘haatgroepen’ op Facebook, en hoe ‘positivo’s’ daarmee omgaan. Vervolgens werd het verhaaltje uitgemolken op RTL Nieuws, RTL Late Night, Jinek, de Belgische ‘krant’ De Morgen en zelfs op TV Drenthe. Prominent in het stuk waren de meninkjes van haatmeisjes Marloes, Susan en Mickie. Allemaal van de Facebook groep ‘Voor een Nederland zonder haat en leugens‘. In het krantenartikel en op tv huilden de (allemaal werkloze) haatmeisjes dat iedereen die hun mening niet deelde een haatgroep is. Wij van Liefde voor Holland werden er aangepakt, zonder hoor en wederhoor van de journaliste. Want wij wisten (en weten) hoe dit soort groepen in elkaar zitten: ze bestookten ons namelijk al maanden met haat! En schuwden niet om persoonlijke info van mensen publiek te maken, OF werkgevers te bellen. Ze maakten goede sier, zeiden dat ze haat op het internet pareren met smilies. Maar wat is nou de realiteit? Bij ‘Voor een Nederland zonder haat en leugens‘ is inmiddels Marloes Blank (Gaat tegenwoordig op Facebook door het leven als Loesie Dus, want ze schaamt zich voor haar achternaam) uit de groep geschopt omdat ze elke keer weer haatplaatjes over Wilders in de groep had gezet, en de leden zich tegen haar keerden. Ook Laurence een andere beheerder is eruit geschopt. Susan van den Broek zingt ook een toontje lager. En de enige die nog over is gebleven is Mickie Ann van der Klooster. Vorige week nog prominent met haar kop op Tv Drenthe aan het babbelen over smilies tegen haat, nu al weer terug in haatgroep waar ze steevast lekker meehaat op iedereen in Nederland die een andere mening heeft. Het bekt wel lekker in de media “ja wij plaatsen leuke plaatjes tegen haat” (waarbij haat wordt gedefinieerd als iedereen die geen extreemlinkse mening heeft), de realiteit is dat de groep bol staat van de haat. Er zijn inmiddels al diverse posts weggehaald, omdat het door de beheerders Matt, Khadija, Chantal, Zahra, Mickie en Jeff niet meer was bij te houden om te modereren. Maar ze kunnen het niet laten, en dus vind je ELKE dag wel haatplaatjes (voornamelijk lachen om ‘domme’ mensen), oproepen tot het rapporteren van mensen of groepen die hun (extreem) linkse mening niet delen, of gewoon verhaaltjes over hoe ze de PVV wel niet haten. En nu dus het TOPPUNT van haat: leden van de groep roepen op vreedzame demonstranten te VERBRANDEN en trekken een parallel met de Tweede Wereldoorlog! <– wees snel, want ze deleten het weer. Maar wij hebben de screenshots nog, doe er je voordeel mee Lineke Nieber! Bekijk ze HIERONDER:

LienekeNieber2

LienekeNieber1

LienekeNieber8

LienekeNieber7
LienekeNieber6
LienekeNieber5
LienekeNieber4
LienekeNieber3
https://www.facebook.com/groups/ZonderHaat/permalink/1654146108169188/ <—- komt uit dit bericht, je moet eerst lid worden voor je het kunt lezen!
En het is zelfs OORLOG in anti-racistenland van Mickie, Loes en leden van ‘Voor een Nederland zonder haat en leugens’ staan op een zogenaamde ‘schandpaalwebsite‘. Zij vinden van Mickie en Loes dat ze zelf racisten zijn. Goh!

 

 

 

 

2 thoughts on “Linkse haatgroep is ontmaskerd! Willen mensen verbranden! Lees en HUIVER!”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!