De uitspraken waar links (en de partijdige justitie) de ogen voor sluit

De klassieke foto van ons van PvdA-uitspraken over Marokkanen die al in 2015 werd geplaatst op onze oude FB pagina (40.000 likes, en zonder opgaaf van reden weggehaald door FB) werd duizenden keren gedeeld op social media. En ook TWEE KEER door Geert Wilders zelf HIERR en HIERRR (deze werd geretweet door Wilders).

Het vreemde (en wrange) is dat wij op de 2 pogingen die wij op nieuwe Liefde voor Holland pagina’s hebben gedaan om deze foto te plaatsen toen zijn gerapporteerd door linksgekkies! En de foto dus toen van Facebook is afgehaald!! Laat het even indringen mensen: (ware) uitspraken van LINKSE PvdA mensen over Marokkanen hebben LINKS gekken online gerapporteerd omdat ze niet willen dat ook maar iemand kennis neemt van het feit dat de uitspraken van Rob Oudkerk, Hans Spekman en Diederik Samsom 100 keer ‘erger’ zijn dan de uitspraak vraag van Wilders aan zijn publiek, waar het publiek dus uiteindelijk de uitspraak “minder, minder, minder” deed en Wilders zelf niet.

Om welke foto het gaat?  Deze hieronder dus, maar die hebben we speciaal voor Facebook aangepast. Want dit bericht wordt ook op FB geplaatst, en daar lopen we dus de kans om WEER gerapporteerd te worden. Voor de onaangepaste versie moet je even NAAR BENEDEN scrollen!!konijntjesGewoon eventjes op een rijtje de uitspraken…. Allereerst die van de toenmalige PVDA wethouder in Amsterdam: Rob Oudkerk. Hij zei: “Wij hebben hier ook kutmarokkanen“. Bekijk de uitzending van het (toenmalige) TweeVandaag hier:

Hans Spekman deed in 2008 als Tweede Kamerlid van de PVDA de uitspraak “We moeten Marokkanen vernederen“. In 2001 werd Spekman partijleider van de PVDA. Hij deed de uitspraak in een interview met Vrij Nederland, dit kun je HIERRR nalezen!

En dan nog Diederik Samsom hij deed de uitspraak “Marokkanen hebben een etnisch monopolie op overlast” in het NRC in 2011. Hij deed deze ware uitspraak naar aanleiding van zijn bevindingen als straatcoach in de hel die Amsterdam Slotervaart heet. Hij sprak dus uit ervaring.

Ohja, DIT is dus de foto zonder de konijntjes die we voor rapporterende linksgekken hebben moeten instellen:12804751_587358984747402_1718155090948061949_nOhja we willen je nog iets anders laten zien, uitspraken van de SP in hun partijblaadje in 1983….. waar is het ooit misgegaan met deze volkspartij die toentertijd overal was vertegenwoordigd in de grote steden, en die daadwerkelijk opkwam voor de Nederlandse arbeider? Bekijk het hier:

12592436_578232188993415_5519764925815265386_n
Sp zei het toen, de PVV zegt het nu en aanhangers van de PVV worden weggezet als racisten.. Snap je het nog?

3 thoughts on “De uitspraken waar links (en de partijdige justitie) de ogen voor sluit”

  1. Dat heeft een Stalinist in 1983 al goed gezien, jammer dat de toemalige zijn standpunt niet heeft meegenomen en de instroom ” konijntjes” aan banden heeft gelegd,

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!