Gelukszoeker slaat politieagent in elkaar

Een zwervende asielzoeker is vrijdagavond aangehouden in Breda omdat hij huisvredebreuk pleegde. Bij zijn aanhouding sloeg hij een agent. Om tien voor halftien ging de politie naar het ziekenhuis in Breda omdat er een zwerver zou zijn die het terrein niet wilde verlaten. Bij aankomst bleek dat ook zo te zijn, de man was aan het slapen met zijn spullen in enkele tassen.

Hij identificeerde zich als een 37-jarige bewoner van een asielzoekerscentrum (azc). De agenten besloten hem daarheen te brengen zodat hij een slaapplaats had. Bij het asielzoekerscentrum bleek echter dat hij daar vier weken niet mocht komen omdat hij geweld tegen medebewoners en een personeelslid had gebruikt. Dus daar moest hij ook weer weg. Maar dat weigerde hij.
Omdat de man het terrein na herhaaldelijk vragen niet wilde verlaten werd hij aangehouden. Hij verzette zich hevig en sloeg wild om zich heen. Daarbij raakte hij een agent in zijn gezicht. De verdachte is naar het bureau gebracht. – BRON – MAAR uiteraard wordt hij het land niet uitgezet.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!

%d bloggers liken dit: