Man rijdt in op feestvierders


Bij de aanrijding raakten twee personen gewond aan hun benen.

Bij de aanrijding raakten twee personen gewond aan hun benen.
Foto: MaRicMedia

Bestuurder slaat na incident op de vlucht

RAAMSDONKSVEER – Een bestuurder is in de nacht van zaterdag op zondag in Raamsdonksveer vermoedelijk bewust ingereden op een groepje feestgangers, waarna hij ervandoor ging. Twee personen raakten gewond. De bestuurder had mogelijk gedronken.

Een man raakte gewond aan zijn been en is ter plaatse behandeld. Een ander slachtoffer is met een -vermoedelijk – gebroken been per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het incident vond plaats op de parkeerplaats van de Plus-supermarkt aan de Burgemeester Krijgsmangee. Nadat de bestuurder was ingereden op het groepje mensen, kwam hij tegen een andere auto tot stilstand. De twee voertuigen raakten beschadigd. Vervolgens is de bestuurder ervandoor gegaan.

Onenigheid

De man zou een bekende van de slachtoffers zijn en bewust op ze zijn ingereden nadat er onenigheid was geweest in een uitgaansgelegenheid. Getuigen verklaarden te hebben gevreesd voor hun leven. Zij konden nog maar net op tijd opzij springen, toen de bestuurder het gaspedaal intrapte.

Klopjacht

Na inschakeling van de hulpdiensten werd een klopjacht geopend op de dader. Vanwege het feit dat deze een bekende was van de slachtoffers, kon hij diezelfde nacht nog worden aangehouden. De man zal nu een verklaring moeten afleggen en een blaastest moeten doen.

BRON

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!