Mohammed krijgt £20 boete met het kapot maken van het leven van een 14 jarig meisje

In Birmingham betaal je voor seks en het kapot maken van het leven van een 14 jarig meisje £20 boete, mits je Mohammed heet uiteraard!

De molen der islamisering draait op volle kracht in het Verenigd Koninkrijk en de voorbeelden stapelen zich daadwerkelijk op omtrent het misbruik van jonge meisjes door moslims daar op dat eiland aan de overkant van het water.

Onderstaande rotkop is van de 18 jarige Mohammed Luqman en hij heeft gelezen in het islamitische equivalent van mein kampf dat meisjes minderwaardige schepsels zijn en dat niet moslim meisjes het grootste vuil zijn dat er rondzwerft op onze aardbol en dat je deze dus naar hartelust kunt en mag misbruiken.

1

En het geleerde bracht hij twee jaar geleden dus ook in de praktijk toen hij een veertienjarig schoolmeisje mee nam om zich op het kind uit te leven. Dit filmde hij om het vervolgens te gebruiken om het meisje te chanteren. Ja Mohammed had goed opgelet tijden de lessen in de moskee en wist zich prima als een ware moslim te gedragen.

Het filmpje zou hij op internet plaatsen wanneer het meisje niet deed wat hij wilde en dit bleek een prima methode om het kind te kunnen blijven chanteren en haar als zijn eigendom te kunnen gebruiken. Het meisje moest juwelen stelen bij haar moeder en deze samen met geld en een telefoon inleveren bij de ‘stoere’ volger van de pedofiel zonder vrede.

Het meisje kon niet stelen van haar moeder, zo was ze niet opgevoed, de seksuele vernedering daar kon  ze min of meer mee leven toen ze echter moest stelen van haar moeder stortte het meisje gelukkig in en kwam het hele verhaal en de ellende waarin ze was verzeild geraakt gelukkig naar boven en kon het meisje worden geholpen.

Ja geholpen door haar moeder, door de school en door vrienden, bij de politie stagneerde het onderzoek echter, volgens de moeder van het meisje en maakten ze bewust of onbewust de ene blunder naar de andere.

Het islamitische stuk vuilnis bedreigde het meisje via de telefoon en hier waren opnamen van. Hij verstuurde het bewuste filmpje om haar onder druk te zetten wat later de reden bleek van het instorten van het kind op school waarna de zaak aan het licht kwam. De politie raakte deze telefoon kwijt! Later hadden ze hem wel maar er nog niet naar gekeken en vervolgens hadden ze alles en stond het ook ineens op een cd. Al met al duurde het 5 maanden voordat de jeugdige islamitische crimineel werd opgepakt door de politie.

Hij bleek ook nog een tweede meisje van dezelfde leeftijd op deze manier te chanteren en beide zaken werden gezamenlijk voor de rechter gebracht. De straf was en is een lachertje of eigenlijk niet echt om te lachen aangezien de uitspraak van de rechter droevig was en de dader de enige bleek die er om zou kunnen lachen.

Voor het chanteren van twee kinderen legde de rechter hem een straf op van 6 maanden per veroordeling en £20 boete per kind! Over het seksuele misbruik werd eenvoudigweg niet gesproken! Het was niet afdoende bewezen dat de kinderen gedwongen waren! Een extra ‘straf’ is er overigens nog, hij mag 5 jaar niet in de buurt komen van de beide meisjes!

BRON en TEKST

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!