Mohammed verkracht meisjes op christelijk jeugdkamp – maar het personeel weigerde om in te grijpen

De mensen op de foto zijn er niet bij betrokken. De afbeelding is een montage.

Mohammed verkracht meisjes op christelijk jeugdkamp – maar het personeel weigerde om in te grijpen

Het ‘vluchteling’ kind Mohammed is veroordeeld tot 6 maanden jeugddetentie voor het verkrachten van twee meisjes, van wie er één pas 13 jaar oud was. Een van de verkrachtingen vond plaats op een christelijk jeugdkamp georganiseerd door het Leger des Heils. Maar toen het meisje de volwassenen er over vertelde wat er gebeurd was, weigerden ze om in te grijpen.
– Het spijt ons, maar we willen Mohammed liever niet naar huis sturen, vertelden de volwassen aan het meisje volgens het arrest.

Mohammed, uit Irak, en beweert 17 jaar te zijn, was een van de deelnemers aan het Leger des Heils kamp op een boerderij in de buurt van Vingåker in augustus vorig jaar.

Die avond van 22 augustus, besloot hij om het meisje te verkrachten nadat Mohammed haar vroeg of ze nog maagd was.

– Goed, dan weet ik wie ik moet pakken, zei het ‘vluchtelingen’ kind.

Later op de avond toen ze buiten waren zei Mohammed tegen het meisje dat ze “een mooie kont” had en duwde haar tegen een muur en kuste haar met geweld, terwijl hij  haar hard tussen de benen greep. Ze slaagde erin om hem weg te duwen en kreeg een grijns als reactie

Toen het meisje in de gemeenschappelijke ruimte op een bank zat kwam Mohammed binnen en ging naast haar zitten. Hij werd steeds meer opdringerig en uiteindelijk verkrachtte hij haar

– Nee, ik wil niet! het meisje schreeuwde tevergeefs en vroeg of de man of hij van plan was haar te verkrachten.

– Ja, als het moet! Was het spottende antwoord van Mohammed voordat de verkrachting begon.

De dag erna besloot Mohammed haar seksueel lastig te blijven vallen en haar te blijven achtervolgen. Ze ging uiteindelijk naar een van de volwassenen in het kamp, en de vrouw beloofde plechtig om de verkrachter te gaan praten.

“Later op de dag zochten een paar andere volwassenen het meisje op en wilde weten wat er gebeurd was. Ze zeiden toen dat ze het spijtig vonden, maar dat ze Mohammed niet naar wilden sturen, zo is het gemeld in het gerechtsoordeel.

Het meisje koos ervoor om een SMS-bericht te sturen naar haar moeder en vertelde haar wat er gebeurd was. Uiteindelijk is ze toen naar het ziekenhuis gebracht.

In het eerste verhoor, ontkende Mohammed dat hij seks met het meisje heeft gehad. Het meisje is na de verkrachting erg depressief geraakt en heeft er een PTSS stoornis aan overgehouden.  Toen Mohammed werd geconfronteerd met DNA-bewijs, verklaarde hij dat het vrijwillig was gedaan, wat district Västmanland rechtbank heeft verworpen.

Mohammed werd ook veroordeeld voor het verkrachten van een 13-jarig meisje in Västerås 5 juni vorig jaar.

Voor de twee verkrachtingen is Mohammed veroordeeld voor 6 maanden detentie in een gesloten jeugdgevangenis.

Fira Tider heeft het Leger des Heils opgezocht voor commentaar.

BRON

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!