Moslimterroristen

Of het zin heeft…?

islamitische-staat

 

Geen idee eigenlijk, maar misschien is het u ook weleens opgevallen dat de media het altijd hebben over terroristen of fundamentalisten of gewoon “een bomaanslag”.

Bloedirritant vind ik dat!

Noem het nou toch eens gewoon bij de naam; MOSLIMTERRORISTEN.

download (8)

Of dat zin heeft?

Nou misschien dat dan toch ook eindelijk bij die laatste Linksche idioten doordringt dat dit is waar het om handelt. Geen dag gaat voorbij dat er wel ergens op de wereld een aanslag wordt gepleegd. Meestal zelfs wel meerdere op een dag.

Nou geloof ik niet dat het veel zin heeft om de media daarop aan te spreken, dat is als water naar de zee dragen, die doen dat met een vooropgesteld doel voor ogen.

download (10)

Maar wie weet helpt het als wij in gesprek met derden dat consequent wel gebruiken;moslimterroristen, misschien moet je daar ook iets meer de klemtoon op leggen, of net een fractie luider uitspreken, niet te gek, niet dat het opvalt maar wel dat het goed verstaan wordt.

download (7)

U zult mij niet horen zeggen dat dit het ei van Columbus is, maar u zult het toch hoop ik met me eens zijn dat alle mogelijkheden moeten worden aangegrepen.

Hoe zei Johan Cruijff dat ook alweer? Niet geschoten is altijd mis?

Natuurlijk kun je zeggen dat het een druppel op een gloeiende plaat is maar elke Nederlander weet ook maar al te goed dat vele druppels uiteindelijk toch een oplas maken…

download (9)

En veel moeite kost het niet, het is gewoon een kwestie van wennen en na een tijdje weet je niet beter, en elke gewonnen geest is er eentje, toch?

Bron: fennix.org, auteur  Tijl Uylenspiegel 

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!