Motie Bontes aangenomen

Motie Bontes over beëindiging samenwerking politie en as-Soenah moskee aangenomen

 

Nu maar hopen dat die radicale salafist Von Aartsen, die zijn voorhuid in een met kafirbloed doordrenkt cederhoutendoosje bewaart, uitvoering geeft aan de motie. Zo niet, dan zal minister Van der Steur die over de politie gaat (veiligheid en justitie) zijn partijgenoot, de burgemeester die over de Haagse politie gaat moeten dwingen. Het is maar de vraag of dat door de moslimbroederschapgeïnfiltreerde ministerie daar aan wil.

Von Aartsen die in zijn nopjes is met het kalifaat in zijn stad en nog net niet zelf mee loopt te scanderen als zijn favoriete jihadi’s “Dood aan de Joden” roepen. Von Aartsen die de voorkeur geeft aan de meest radicale imams:

vanaartsen2

Von Aartsen die er trots op is als zijn shariapolitie weer eens loopt te ramadanrellen. Von Aartsen die Kijkduin een verderfelijk blank oord vindt, maar er geen moeite mee heeft dat de Schilderswijk inmiddels etnisch gezuiverd is van Nederlanders:

In de buurt is tegenwoordig 91,3 procent van de geregistreerde inwoners van allochtone afkomst, meer dan in de Amsterdamse Bijlmer van weleer. Er leven 110 nationaliteiten. De vraag is of ‘de échte Schilderswijker’ nog wel bestaat. Als ie al bestaat, woont hij in ieder geval elders.

Von Aartsen bedankt zijn geliefkoosde Jodenhaters met het beste van het beste voor hun jihad waarmee ze alle Nederlanders verdreven hebben, want niets is goed genoeg voor de mohammedaanse übermensch:

De afgelopen tien jaar, vanaf de introductie van het begrip ‘Vogelaarwijk’, hebben het Rijk en de gemeente tientallen miljoenen euro’s gestoken in de vooral ruimtelijke verbetering van de Schilderswijk. Er kwamen parken, ondergrondse afvalcontainers. Werd daarvoor de openbare ruimte ingericht met de restjes uit het gemeentelijke depot, tegenwoordig is het straatmeubilair van duurzame ‘residentiekwaliteit’. Alleen het centrum van Den Haag kent nóg betere materialen. Trouw >>

Het probleem met mohammedanen als Von Aartsen is dat ze de Nederlandse wet niet erkennen en ik verwacht dan ook dat die hem naast zich neer zal leggen. En dan zie ik zijn partijgenoot van de aan Erdogan horige VVD nog niet ingrijpen. Bontes heeft even met zijn motie mogen zwaaien, maar zal na de verkiezingen niet meer in de Tweede Kamer terugkeren.

Bron: fenixx.org

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!