Opdat we nooit vergeten: Murat Demir executeerde Hans van Wieren op het Terra College

Herinner je je dit nog? 12 jaar geleden executeerde de moslim Murat Demir conrector Hans van Wieren (1954) op het Terra College in Den Haag. De moslim is hierrrrr gewoon te vinden.

MuratDemir
De moslim was op het moment van de moord 16 jaar oud maar werd ondanks zijn leeftijd volgens het volwassenenstrafrecht veroordeeld tot maar 5 jaar cel en TBS. Kansenparel Murat Demir (geboren 8 april 1987) vertoonde al jarenlang wangedrag en Hans van Wieren wilde hem schorsen. Twee dagen na de moord protesteerden een grote groep cultuurverrijkers bij het Terra College: ze scandeerden “Murat we love you” en sloegen in op auto’s: Murat Demir was voor hen uiteraard een voorbeeld en geen crimineel. Nog dezelfde dag verklaarden de familie van Murat Demir in NOVA dat Van Wieren zijn latere moordenaar niet respectvol benaderde (met andere woorden Van Wieren had zijn dood verdiend). Uiteraard had de cultuurverrijker geen ene fuck geleerd tijdens zijn detentie want TERWIJL hij in de gevangenis zat pleegde Murat Demir opnieuw een delict (zware mishandeling) en hij werd hiervoor op 27 maart 2005 voor gearresteerd in zijn cel. Hij zat vast tot en met 2011. Tegenwoordig woont de moordenaar nog steeds in Den Haag samen met zijn vriendin Rowena Derks.
En uiteraard is de vader van Murat Demir, Eyup Demir is ook al een crimineel: hij schoot in 2003 4 keer op een man, en tussen 1992 en 1998 zat hij al 8 jaar in de cel voor handel in drugs. De crimineel is hier op FACEBOOK te vinden.

1 thought on “Opdat we nooit vergeten: Murat Demir executeerde Hans van Wieren op het Terra College”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!