‘Vluchtelingen’ uit Afghanistan gaan op vakantie naar…. AFGHANISTAN! @Dijkhoff Trek verblijfsvergunning in NU!

En we hebben er weer eentje in de categorie ‘vluchtelingen gaan op vakantie naar land van waaruit ze zijn gevlucht’ zoals eerder bijvoorbeeld HIERRRRRRRRRR *KLIK*…. Lees verder onder de foto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het verdachte pakketje waardoor vanmiddag het treinverkeer rond Deventer werd platgelegd was een koffer met wat schilderstape erom om een kapot slot te verhelpen. Er was angst dat het om een bom ging, maar het bleek loos alarm. In de betreffende koffer zaten alleen kleren. De man die de koffer had achtergelaten is een in Deventer woonachtige nepvluchteling uit Afghanistan. Hij bleek zich van geen kwaad bewust. De man was in het gezelschap van twee vrouwen, zijn vrouw en dochter die hij naar het station kwam brengen. Waar ze het geld vandaan halen is ook een raadsel aangezien 47% van alle Afghanen in Nederland in de bijstand zit. Nadat hij de koffers op het station had achtergelaten, ging de man naar eigen zeggen nog even naar de fietsenkelder. Volgens de politie vertoonde de man daarbij ‘verdacht gedrag’ en is hij daarom enige tijd geobserveerd. Even later werd hij door twee agenten opgewacht, meegenomen naar de politieauto buiten het station en ondervraagd. Daaruit bleek volgens de politie geen gevaar. Zijn vrouw maakte even later de koffer open: daar zaten alleen kleren in, bedoeld voor het bezoek van zijn vrouw en dochter aan familie in Afghanistan. De ondankbare nepvluchtelingvrouw maakt zich uiteraard boos na het voorval. Zwijgend staat ze naast de bewuste koffer. Dan zegt ze: ,,Dit had toch niet op deze manier gehoeven?” PVDA-kamerlid Keklik Yücel, die stond te wachten op de trein naar Arnhem, heeft begrip voor het optreden van de politie. Wel noemt ze het voorval ontzettend sneu. ,, Je zult maar zo’n gezin zijn. Maar volgens mij kon de politie niet anders in dit geval.” Het station bleef gedurende het incident gewoon toegankelijk. Door het voorval heeft het treinverkeer rond Deventer een uur volledig stilgelegen. De vrouw en dochter zouden om 18.00 uur vliegen. Ze hebben hun vlucht vermoedelijk nog kunnen halen. – BRON Ohja hier nog een fotocollage van de NEPVLUCHTELINGEN:

 

3 thoughts on “‘Vluchtelingen’ uit Afghanistan gaan op vakantie naar…. AFGHANISTAN! @Dijkhoff Trek verblijfsvergunning in NU!”

  1. We worden toch al jarenlang belazerd door dat luie volk. Komt hierheen uit zogenaamd onveilige gebieden, sponst op onze welvaartstaat door uitkeringen, zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderbijslag, kwijtschelding van belastingen enz enz enz.
    En gaat vervolgens gewoon lekker op vakantie naar het gevaarlijk ontvluchtte land.
    En iedereen in de regering weet het maar heel links stinkend Nederland sluit zijn ogen er voor. We verdienen het gewoon dat we naar de klote gaan als het aan links ligt.
    Hoogste tijd om de macht over te nemen en schoon schip te maken.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!