Seksueelmisbruikbendes: de slachtoffers zijn altijd blank, de daders altijd m***** maar dit zeggen is ‘racisme’

In het Verenigd Koninkrijk is het al heel erg lang raak met bendes moslims die blanke meisjes verkrachten, en de daders worden altijd ‘Asians’ (Aziaten) genoemd. Wat technisch juist is: de daders komen meestal uit Pakistan, wat in Azië ligt. Maar wat ze hiermee proberen te bereiken is dat mensen NIET de link met moslims leggen maar misschien wel met Chinezen. Want als jij ‘Asians’ hoort dan denk je eerder aan China, Japan, Korea dan aan moslims uit Pakistan, toch? En je snapt het: moslims moeten beschermd worden.
En het was dus ook WEER raak in Newcastle met een ‘Asian’ bende die meisjes misbruikten. Namen: Nashir Uddin, Taherul Alam, Mohammed Hassan Ali, Mohammed Azram, Monjur Choudhury, Saiful Islam. Second row: Abdulhamid Minoyee, Jahanger Zaman, Mohibur Rahman, Prabhat Nelli, Nadeem Aslam, Eisa Mousavi. Third row: Habibur Rahim, Badrul Hussain, Carolann Gallon, Abdul Sabe, Redwan Siddquee, Yassar Hussain.
En het is al heel lang helemaal mis met deze moslimbendes, en blanke hulpverleners zijn bang er iets van te zeggen uit angst voor racist te worden uitgemaakt! En dus ging bijvoorbeeld in Rotherham het misbruik ZESTIEN jaar lang door!! Nogmaals: door de linkse indoctrinatie dat ALLES racisme is, zijn er dus 1400 kinderen zestien jaar lang misbruikt door moslims!!
OOK in Rochdale waren ALLE slachtoffers blank en ALLE daders Pakistaanse moslims, reden waarom het niet gerapporteerd werd: ANGST om voor RACIST uitgemaakt te worden. En ook in Derby: 26 minderjarige blanke meisjes slachtoffer, daders allemaal Pakistaanse moslims. Ook in Oxford: 373 slachtoffers, allemaal blank, daders allemaal moslims: 8 jaar lang duurde het. Ook in Bristol: 48 meisjes verkracht, allemaal blank. Daders allemaal Somalische moslims. Telford 180 blanke meisjes verkracht, alle daders Pakistaanse moslims. ETC en ETCcccc, en ETCCCCCCCCC. Reden waarom het niet gerapporteerd werd: ANGST om voor RACIST uitgemaakt te worden!! BEDANKT LINKS EN EWOUT KLEI!!

 

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!