NS weert posters

NS weert posters zoenende Wilders en Poetin

NS weert posters zoenende Wilders en Poetin

De Nederlandse Spoorwegen zijn niet van plan een campagneposter van de Jonge Socialisten op te hangen op stations. De afbeelding van een zoenende Geert Wilders en Vladimir Poetin zou te aanstootgevend zijn, zo oordeelde het bureau dat verantwoordelijk is voor reclames op stations.

De jongerenafdeling van de PvdA wil met de campagne duidelijk maken dat dat de ‘liefde tussen Wilders en Poetin’ kan worden beklonken door op 6 april tegen te stemmen. “Deze liefde kent alleen verliezers”, zo staat te lezen op de poster, waarmee kiezers worden overgehaald op 6 april voor het associatieverdrag met Oekraïne te stemmen.

Cd_u5BSXEAANJ4c

Het reclamebureau van de NS weigerde ook een andere poster van de Jonge Socialisten, waarop Wilders en Poetin slechts aanstalten maken om te gaan zoenen. De afbeelding van Poetin die met een rood potlood landen inkleurt zal wel op NS-stations getoond worden.

GVB

De gewraakte posters zullen overigens wel te zien zijn op bus- en tramhaltes in Amsterdam. De GVB heeft de afbeeldingen namelijk gewoon geaccepteerd.

https://twitter.com/CaesarBast/status/714488876811886592/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!