TERRORISTISCHE aanslag in Ohio door een door links geliefde ‘vluchteling’ uit Somalië

EEN MOSLIM ‘VLUCHTELING’ UIT SOMALIË ABDUL RAZAK ARTAN is maandag in Columbus, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Ohio, ingereden op voorbijgangers en heeft vervolgens een aantal van hen met een slagersmes aangevallen. Elf mensen raakten gewond en moesten naar het ziekenhuis worden gebracht zo meldde de brandweer. Een persoon is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis.

Uiteraard werd de dader begin dit schooljaar geïnterviewd over hoe zielig het is dat hij niet zomaar ergens kon bidden op Ohio State:

zeurslim

De DE DADER, EEN MOSLIM ‘VLUCHTELING’ UIT SOMALIË ABDUL RAZAK ARTAN is doodgeschoten door een politieHELD die snel ter plaatse was. De agent was volgens Monical Moll, directeur openbare veiligheid van de Ohio State University, pas twee jaar in dienst. De aanval op de campus was oorspronkelijk op Twitter omschreven door de universiteit als een aanval door een ,,actieve schutter’. Moll zei dat de DE DADER, EEN MOSLIM ‘VLUCHTELING’ UIT SOMALIË ABDUL RAZAK ARTAN met zijn auto de stoep op ging en op voetgangers begon in te rijden. De man verliet even later de auto om gewapend met een mes verschillende mensen aan te vallen. Het is nog onduidelijk waarom de DE DADER, EEN MOSLIM ‘VLUCHTELING’ UIT SOMALIË ABDUL RAZAK ARTAN het bloedbad aanrichtte, op het terrein van de Ohio State University. Daar studeerde hij zelf, bleek nadat hij was geïdentificeerd. Het gaat om een achttienjarige MOSLIM ‘VLUCHTELING’ UIT SOMALIË ABDUL RAZAK ARTAN met een verblijfsvergunning voor de Verenigde Staten. De FBI helpt de lokale politie bij het onderzoek zei congreslid Adam Schiff. Volgens hem heeft de aanval alle kenmerken van een terroristische aanslag uitgevoerd door iemand die mogelijk ,,zelf-geradicaliseerd” is. De autoriteiten onderzoeken de achtergrond en motivatie van DE DADER, EEN MOSLIM ‘VLUCHTELING’ UIT SOMALIË ABDUL RAZAK ARTAN maar kunnen nog niet bevestigen of de man bindingen heeft met een terroristische cel of groepering. – BRON

vrede1

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!