De ondergrondse Oud & Nieuw Jihad in Nederland. Overzicht van dit jaar.

oud-en-nieuwDoor Joost Niemöller

In Keulen duurde het vorig jaar meer dan een week voor duidelijk werd wat de omvang was van het aanrandingschandaal. Politie en pers probeerden het weg te houden bij de Duitse bevolking. Het kwam alsnog druppelsgewijs binnen. Dan is het niet zo’n schok ineens, en wordt de woede gedempt.

Dit keer is het met Oud en Nieuw niet veel anders. Ook nu weer hebben jonge moslimmigranten in Europa de viering aangegrepen om hun oorlog te voeren.

Laten we eens alleen kijken naar Nederland. Een bij elkaar gesprokkeld overzicht.

Dan lees je bijvoorbeeld op de site van RTV Utrecht:

Het is tijdens de jaarwisseling onrustig geweest in de Amersfoortse wijk De Koppel.

Al voor middernacht werd er een auto in brand gestoken. Agenten werden vervolgens bekogeld met vuurwerk. Daarna werd het steeds onrustiger en volgden er knokpartijen en vernielingen in de buurt van de straat Sextant, ten noorden van het centrum.

Een politiemacht greep in en hield zo’n dertig mensen aan. Ook de ME was ter plaatse. Een grote groep omwonenden werd op afstand gehouden, onder meer met honden.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn de jongeren bij de Meridiaan in een bus afgevoerd. Ze zijn aangehouden wegens schending van de openbare orde.

Eh… ‘Jongeren?’

Laten we eens kijken wat voor wijk dat is, De Koppel.

 

O juist.

Westerse allochtonen: 10%
Niet-westerse allochtonen: 31%
Marokkanen: 12%
Antillianen: 2%
Surinamers: 1%
Turken: 9%
Overig niet-westers: 7%

 

Kijk, dit geweld in De Koppel heeft een geschiedenis.

In Dordrecht staken waarschijnlijk ‘jongeren’ twee bejaardenbusjes in de fik.

Een groep van dertig jongeren zouden er wel eens achter kunnen zitten.

‘Jongeren’?

Dordrecht? O juist:

Ongeveer 28% van de inwoners van Dordrecht is allochtoon. Daarvan heeft bijna tweederde een niet-westerse achtergrond. In Dordrecht wonen relatief gezien meer allochtonen dan in Nederland als geheel (28% ten opzichte van 21%) en Dordrecht kent het hoogste percentage allochtonen binnen Zuid-Holland Zuid. Het percentage Turken is in Dordrecht hoger dan in Nederland (respectievelijk 6% ten opzichte van 3%). Ook het percentage Antillianen en Arubanen is hoger dan Nederland (3% ten opzichte van 1%)

In Vlissingen terroriseerde een groep Marokkanen de buurten. Het was een voorbereide actie. De geïntimeerde buurtbewoners durven er nauwelijks over te praten.

 

Scheveningen, een voornamelijk autochtoon dorp, moest hermetisch worden afgesloten om een aanslag als in Berlijn te voorkomen. Een aanslag door wie dan wel? ‘Jongeren’?

Kijk eens naar dit onheilspellende Haagse foto overzicht van auto’s die in de fik werden gestoken en hulpverleners die werden uitgekafferd. In allochtonenstad Den Haag. (Zeker: je ziet er af en toe nog een blanke jongere rondlopen. Zeker, ook niet allemaal lieverdjes.)

In de Haagse Schilderswijk werden agenten en hulpverleners belaagd.

De ME moest eraan te pas komen.

Het was een rustig Oud en Nieuw in de Schilderswijk hoor, lezen we in het plaatselijke suffertje, met dank aan de vrijwilligers van de moskee. Zo moest het, vond burgemeester Van Aartsen. Want ja, politie, en hulpverleners die worden toch maar belaagd in de shariadriehoek, nietwaar?

O ja, voor u het nog niet wist:

De Schilderswijk heeft nogal een ‘jongerenoverschot’

In Amsterdam werd er met vuurwerk op agenten geschoten.

Was ‘toevallig’ in Amsterdam West. wie wonen daar? 

Wie doet zoiets?

‘Jongeren’ natuurlijk.

In de Amsterdamse wijk Slotervaart willen ze nu een knokploeg instellen tegen Oud en Nieuw vierende ‘jongeren’

Right. Dan nog maar even deze Amsterdamse uitsmijter. Ze hebben het zelf gefilmd. Wie, ‘ze’? ‘Jongeren”. Ja, jongeren. Luister ook even naar de stemmen. Kan van alles zijn, niet?

Ook in allochtonenstad Rotterdam gingen de auto’s weer massaal in de fik.

En dan Utrecht:

Met name in Overvecht lijken de brandstichters op dreef te zijn. Het was onder meer raak op de Coloradodreef, Santiagodreef, Nigerdreef, Victoria Regiadreef, La Bohèmedreef en de Plutodreef. Bij een van de branden in de wijk werden brandweerlieden bekogeld met vuurwerk, meldt de woordvoerder. Tegen middernacht waren er meldingen van autobranden op de Hildebranddreef en Othellodreef in Overvecht.

Jongerenprobleem? Overvecht bestaat bijna voor de helft uit allochtonen. En voor een kwart uit Marokkanen.

Dit zijn geen incidenten. Dit is de ondergrondse jihad. En die blijft voor veel Nederlanders ondergronds zolang de media het structurele karakter ervan niet laten zien.

BRON

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!