Ook Porkistaanse Nederlanders niet gematigd

Hoe kunnen aanhangers van een massa moordende pedofiele en verkrachtende roverhoofdman gematigd zijn tenslotte. Dat is een sprookje dat angstig ontkennende jongetjes en meisjes zich ‘s avonds voor het slapen gaan influisteren om niet badend in het angstzweet steeds weer wakker te worden. In de islam, en ook in Nederlandse moskeeën, bestaat die gematigd islam niet.

Ook in Nederland wonende Pakistanen vinden de moordenaar van de Pakistaanse gouverneur die commentaar had op de blasfemiewetten in zijn land een held, zo onderzocht Carel Brendel. Blasfemiewet waardoor Asia Bibi al jaren in een dodencel wacht op haar vonnis. De islamitische Pakistanen, 99,9 procent want al de rest is uitgemoord, vinden het terecht dat Asia ter dood veroordeeld is om de simpele reden dat zij Christin is.

GeenStijl neemt terecht de laatste zin van Brendel over:

“Als “gematigde” Pakistaanse moskeeën in Nederland zonder aarzeling een terroristische moordenaar verheerlijken, dan heeft minister van Integratie Lodewijk Asscher er weer een probleem bijgekregen.”

Integratie is slechts mogelijk als islam wordt verlaten, want islam verbiedt expliciet integratie:

koran-vrienden

Voor mohammedanen die weigeren hun doodscult te verlaten geldt derhalve slechts één devies:

01

Mark Rutte en zijn club islamofielen hebben dat nog niet door en halen met plezier nog een horde van honderdduizenden christenmoordenaars naar Nederland.

Bron: fenixx.org

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!