Een open brief aan Asscher

,,Je moet het debat vol aangaan.”, raaskalt het wandelende glijmiddel over de juichende Marokkanen op scholen. Meervoud ja, want reken er maar op dat dat niet op één school gebeurde.

Ze juichen als wij vermoord worden door hun geloofsbroeders. Wanneer is het genoeg medeplichtige droplul? Wanneer komen jij en je hele goedmenskliek bij zinnen? Liters bloed druipen er van je moorddadige klauwen. Jij bent verantwoordelijk voor integratie en het is volledig mislukt. Jij bent volledig mislukt. Als je oprecht was bood je het Nederlandse volk je excuses aan en ging je je in een ver weg hoekje zitten schamen en vertoonde je je nooit meer in het publiek.

Ik zal je niet op je rotsmoel stompen. Niet omdat ik niet wil, maar omdat ik je het niet waard vind. Omdat ik je te vies vind om aan te pakken. Maar het komt wel eens bij me op zal ik toegeven.

Kinderen moet worden geleerd kritisch te denken en niet maar wat na te papegaaien.

islam, lul, islam. Doe je ogen eens open en kijk er eens naar. Wat zie je dan? 1,5 miljard mensen die klakkeloos maar wat na papegaaien en VOORAL NIET kritisch nadenken. Op kritisch nadenken staat binnen de islam de doodstraf. En 1.500.000.000 ‘mensen’ die als gehersenspoelde zombies de pedofiele massamoordenaar en slavenjager Mohammed vereren.

Weet je wat de geestelijk leidsman van die wannabe-jihadi partijgenoot van jou, Marcouch, zegt over mensen die kritisch nadenken?

Nog nooit is islam geïntegreerd in de geschiedenis. Om de simpele reden dat islam daar niet op uit is. De doelstelling van islam is allerduidelijkst: werelddominantie. De wereld veroveren en onderwerpen aan het oudste nazisme op deze Aarde. Wanneer dringt dat tot je door, achterlijke prul in een gestreken pak? Wanneer?

Ik heb een paar vragen voor je:

-Hoe komt het dat er in Saoedi-Barbarije 100% moslims wonen ?

-Hoe komt het dat er in Afghanistan 100% moslims wonen ?

-Hoe komt het dat er in Somalië 100% moslims wonen ?

-Hoe komt het dat er in Jemen 99.9% moslims wonen ?

-Hoe komt het dat er in Turkije 99.8% moslims wonen ?

-Hoe komt het dat er in Marokko 98.7% moslims wonen ?

-Hoe komt het dat er in Pakistan 97% moslims wonen ?

-Hoe komt het dat er in Iran 98% moslims wonen ?

-Hoe komt het dat er in Irak 97% moslims wonen ?

Ik kan nog wel een tijdje doorgaan zo, maar het antwoord is elke keer hetzelfde:
Omdat alle anderen uitgemoord zijn.

Door islam. Omdat dat is wat islam opdraagt. Al 14 eeuwen lang. Als je dan islam in je land binnenhaalt, en dat doen jij en je moordzuchtige vriendjes. Dan ben je niets beter dan de barbaarse aanhangers van deze doodscult, deze grootste moordmachine in de geschiedenis.

Je faciliteert het grootste kwaad dat ooit rondgewandeld heeft. Je collaboreert met de duivel. Jij, en je meedogenloze landverraderskliek, bent doelbewust bezig het eens mooie en vrije en beschaafde Nederland in net zo’n islamitisch hellhole te veranderen als Saoedi-Barbarije. Zelfs de goede God zal jou niet vergeven voor het kwaad dat jij op je kerfstok hebt. Het is onvergeeflijk.

We hebben geen behoefte aan een minister van integratie, maar aan een minister van remigratie. Donder op, ga weg. En laat je nooit weer zien. Lazer in een stinkend riool en spoel door.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!