Paul de Leeuw in shock!! HELE publiek vóór Zwarte Piet

De kloof tussen de BN’ers en de media aan de ene kant en het gewone volk aan de andere kant werd zaterdagavond pijnlijk duidelijk in Pauls Puber Kookshow. Dat was te zien in de uitzending op NPO 3. De Leeuw confronteerde zijn publiek vol witte blanke kinderen met het besluit van RTL om te stoppen met Zwarte Piet. Hij vroeg kinderen die vóór Zwarte Piet zijn een groen bordje op te steken en kinderen die tégen zijn een rode. Tot De Leeuws verbijstering staken vrijwel álle kinderen een groen bordje op. De presentator was zichtbaar geschrokken van dit rechtse geluid in zijn VARA-studio. Bekijk de video hieronder!! Het filmpje is echt hilarisch, aangezien de anders zo luidruchtige Paul de Leeuw ineens even stil is omdat hij op z’n nummer gezet wordt:

Massaal, massaal groen, ongelooflijk. Ik zie maar een enkele rode“, zei hij. De Leeuw vindt kennelijk dat iedereen die het niet met hem eens is, het gewoon niet snapt. “Ik dacht dat jullie er iets anders over nadachten. Dus niemand begrijpt dat het aangepast kan of moet worden?” Even later kwam zijn studiogast Paulien Cornelisse terug op deze ‘poll’ in de studio. Volgens haar snapten de kinderen niet zo goed wat De Leeuw bedoelde te vragen. Cornelisse: “Volgens mij stelde je die vraag verkeerd! Je had moeten zeggen: ‘Vind je dat Zwarte Piet wel een beetje van kleur mag veranderen? Wie is het daarmee eens?’” De Leeuw besloot haar advies op te volgen en zijn jonge publiek díe vraag te stellen. De kinderen waren echter helder: ze staken massaal een rood bordje omhoog. Van hen mag Zwarte Piet niet van kleur veranderen. “O, sorry hoor. Ha ha ha. Ik zie een klein hoekje rood daar. Die hebben vast linkse ouders“, grapte Cornelisse. De Leeuw denkt dat zijn publiek nog wel tot inkeer komt. “Ik wil toch zeggen dat ik blij ben dat die verandering plaatsvindt. Over tien jaar zijn jullie er ook blij mee.” – BRON

pauldeleeuw

26 thoughts on “Paul de Leeuw in shock!! HELE publiek vóór Zwarte Piet”

 1. “Dus niemand begrijpt dat het aangepast kan of moet worden?” Die man beledigt zomaar even een hele zaal vol kinderen, zijn eigen publiek dan nog wel! Wat een held…

  1. Hij wilt dus inderdaad duidelijk zijn linkse standpunt overbrengen maar deze kinderen zijn gelukkig nog niet gehersenspoeld door de elite.

  2. idd, de hautaine decadentie van deze politieke correctheid. bah, het is een kinderfeest en voor kinderen maakt het niet uit. nu de volwassenen nog op laten groeien voorbij hun polarisatie.

 2. Paul de Leeuw hanteert een stropop. Dat wil zeggen, hij acht een zelf aangenomen stelling als bewezen. Als een hele zaal kinderen die stelling laat ontploffen, telt bij hem niet de democratische keuze, maar wordt iedereen voor onnadenkend versleten. Het komt geen moment bij hem op, dat je ook gewoon niet aan racisme zou kunnen denken, maar gewoon aan een leuk kinderfeest. Dan komt hij met de volgende stropop, die hem over tien jaar gelijk zal geven. Eigenlijk gewoon een zielige vertoning. Waarom gaan ze bij die linkse omroepen niet hun eigen feessie bouwen? Viert de rest van Nederland gewoon traditioneel het Sinterklaasfeest. Daarbij is geen televisie nodig. Gewoon uitlaten dat ding, want ze zijn daar zo opdringerig als de pest.

  1. Gelijk heb je,john van rijn. Die schreeuwlelijk van een de Leeuw meent dat alleen zijn mening telt. En dan nog zijn publiek gaan beledigen voor onnadenkend en niet snappen waar het om gaat? Kom nou. Al die kinderen hadden massaal moeten opstaan en de studio moeten verlaten. Als artiest dien je de mening van het publiek te respecteren en het publiek absoluut niet te schanderen. Het wordt tijd dat die achterlijke voorgoed van de buis gehaald wordt. Hij is gewoon ethervervuiling.

 3. Als het antwoord niet de gewenste antwoord is, gaan we de vraag anders stellen net zo lang tot ze gelijk krijgen. Het is net zoals bij de Regering.

 4. Zou het komen omdat hij geadopteerde kinderen heeft en zich nu, na die niet meer in sinterklaas geloven hij ineens politiek correct moet handelen omdat die jongens donker zijn?

 5. Triest dat meneer de leeuw het nodig vind de mening van deze kinderen te veroordelen; kinderen (ver)oordelen niet maar vinden iets leuk/lief/stoer of niet. Kleur is aangepraat Door mensen met lange tenen , zowel zwarte als witte tenen!

 6. Wanneer is roet ook weer niet goed? ( Fijnstof, Milieu enzo. )
  Rode Roest Pieten straks? Die dikke vette kankernicht liep bij lieve Paul (radioprogramma) heel veel
  mensen af te zeiken destijds, oer vervelend mannetje.

 7. Nee, jij begrijpt niet dat het niet aangepast mag en hoeft te worden. En als mensen dus een andere mening hebben Paul, dan hebben ze ‘er niet goed of niet over nagedacht’, misschien hebben ze er wel over nagedacht, maar kwamen ze tot een andere conclusie dan jou en je BN kliek.
  Wat een arrogante idioot is het.

 8. onbegrijpelijk dit artikel dus iedereen die voor zwarte piet is hoort dan automatisch bij rechts heb nog nooit zoiets doms gelezen. Ik vind dat ze er gewoon een referendum over moeten houden over zwarte piet en dat gewoon volgen.

 9. Ik snapte er nooit wat van dat er van die domme figuren zijn die (in het verleden dan) avond aan avond naar die h..ve z..l van een Paul de Leeuw (uit Mongolie?) konden kijken, dan moet je wel gemankeerd zijn. Die vent bbbrrrrrr is zo klef en tegelijk zo beledigend en minachtend naar zijn publiek en dat zij er zich nog voor laten lenen ook? Onbegrijpelijk. Het is een heel arrogante, zeer onsportieve, sexueel getinte en niet- leuke-grappenmaker ten koste van anderen, maar o wee als hij maar het minste kritiek over zich heen krijgt, dan pas zie je wat een min mannetje het is. Hij zal wel een bepaalde duistere functie in een groep/kliek achter het hele TV-gebeuren hebben denk ik zo maar. En….. HIJ IS NIET LEUK al vind hij zelf van wel!!!!!

 10. Leuk om te zien dat deze kinderen niet bang zijn voor deze linkse wegkijker. Zijn kindjes gaan natuurlijk in Hilversum op school. Links lullen, rechts zakken vullen. Deze zender wordt betaald van UW belastingcenten.

 11. Pauw is een rotzak hij zit aan een jongetje heelemaal af te lebber en als hij tegen zwartenpiet is rot die uit Nederland want het is een feest van de kinderen en altijd zo gegaan als het zo door gaat is sinterklaas en zijn pieten niet meer in Nederland door die land verader

 12. Wat is het toch een zielig persoon, die probeerde over de hoofden van kinderen zijn gelijk te krijgen. Gelukkig zijn die kinderen niet zo dom als hij. Waarom zijn die ineens rechts!

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!