PVV is een must om vrijheid te behouden

#pvv #vrijheid

Iedereen heeft wel een hobby, shoppen, vissen, voetbal of muziek maken en nog veel meer.

Zo heeft ook iedereen zijn/haar eigen kledingstijl, hoedjes of petjes, rokjes of een slobbertui, iedereen kleed zich anders.

Ook het werk wat wij doen is iets wat wij leuk vinden, of zelf kiezen.

Er zijn tal van vrijheden die we dagelijks ondervinden maar niet meer zien omdat het ‘gewoon’ is.

Vaak horen wij van deze gewone allerdaagse mensen dat zij juist blij zijn met hun  vrijheden en dat zij juist daarom niet op de PVV zouden stemmen.

Omdat de PVV de vrijheden zou afnemen, maar is dat wel zo? 

Er is een bevolkingsgroep die wel tegen vrijheid is, tegen democratie en leven volgens een boek. De koran.

In het westen denken mensen al eeuwen lang zelf na, we kleden ons hoe wij willen, werken waar wij willen etc.  En natuurlijk willen we dat zo houden.

Maar dan is toch juist de PVV nodig?

Andere partijen zijn voor verdere islamisering van ons Nederland en Europa, is dat vrijheid?

Als je iemand die ons onze vrijheden wil inperken en zelfs af wil nemen vrijheid geeft, dan misbruiken zij juist de vrijheid die zij krijgen. We moeten zorgen dat onze vrijheden bewaard blijven en dan mag je degene die tegen vrijheid zijn geen ruimte geven.

Ik mijn rokje jij je hoofddoek.

Zo werkt dat niet en wel omdat die hoofddoek geen symbool van vrijheid is maar juist van onderdrukking. De islam is niet voor onze vrijheid.

Maar de PVV wil alle moslims ons land uit hebben toch?!

Neen. Dat heeft de PVV nog nooit gezegd en zal dat ook niet zomaar doen, het gaat niet om de moslim die een winkel heeft of om die moslim die achter de kassa zit maar om de islam. Die hoofddoek achter de kassa is dus niet nodig, halal producten in die winkel is dus niet  nodig. Een moslim zou ook vrij kunnen zijn, zoals jij en ik.

IMG_20160227_105631

Hoe het zou moeten:

Het belangrijkste wat gebeuren moet is het wetboek over schrijven, dat kan met de meerderheid van stemmen. Vrijheid van geloof beperkt juist onze vrijheid. Dat is vragen om islamisering. Dan gaat het juist mis.

Mensen kunnen en mogen gewoon naar ons land komen om wat bij te dragen, crimminelen gaan het land uit. Mensen die wat bijdragen doen bij de grens afstand van hun islamitische ideologie en assimileren. Dat is het belangrijkst.

Waarom zou je het land wat je voed niet als je thuis zien? Waarom zou je jezelf geen Nederlander noemen en waarom moet jouw dochter met een Marokkaan trouwen terwijl zij in Nederland woont?

Assimileren is het magische woord, dat is wat we nodig hebben want wanneer alle neuzen de zelfde kant op zouden staan, dan pas kunnen we in vreden en vrijheid leven.

Screenshot_2016-02-23-19-34-50-1

 

1 thought on “PVV is een must om vrijheid te behouden”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!