BREAKING!!!! RAPEFUGEES OPGEPAKT NA VERKRACHTING 17 JARIG MEISJE KAMPEN!!!

Twee RAPEFUGEES opgepakt voor zedenmisdrijf 17-jarige Kampense

KAMPEN/DRONTEN – De politie heeft zondagavond een 33-jarige RAPEFUGEE uit het azc in Dronten aangehouden in het onderzoek naar het zedenmisdrijf waarbij een 17-jarig meisje van haar fiets werd getrokken. Daarnaast is er ook een 23-jarige vrouw uit datzelfde azc aangehouden. De politie onderzoekt of ook zij erbij betrokken was. Dat werd maandagmiddag bekend.

De politie spreekt van een zedenmisdrijf, nadat de eerste berichten spraken van verkrachting. Of dat het geval is, moet blijken uit het onderzoek. Met het slachtoffer gaat het intussen naar omstandigheden goed.

Sporen
In de omgeving van het misdrijf heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag urenlang onderzoek gedaan met onder meer speurhonden. De fiets van het meisje is is meegenomen naar het bureau voor sporenonderzoek. De witte tweewieler was daarom deels ingepakt in papier om de sporen te beschermen. De Flevoweg is tot zondagochtend 8 uur afgesloten geweest in verband met het onderzoek.

Op zondagmiddag heeft de technische recherche opnieuw onderzoek gedaan bij het plaats delict. Met behulp van speurhonden werd bij daglicht nogmaals gezocht naar sporen van het misdrijf. Het is nog onduidelijk of deze zoekactie iets heeft opgeleverd.

BRON

1 thought on “BREAKING!!!! RAPEFUGEES OPGEPAKT NA VERKRACHTING 17 JARIG MEISJE KAMPEN!!!”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!