Gelukzoekers te Zweden verkrachten moeder van twee kinderen, politie treft 48 spermavlekken aan

De sadistische groepsverkrachting waarbij een moeder van twee kinderen op gruwelijke wijze werd misbruikt, mishandeld en vernederd door een kudde Afghaanse islamitische asielparasieten kostte de arme vrouw nog bijna het leven ook daar onder luid applaus en gelach haar luchtwegen werden afgesloten door de minderwaardige schepsels die haar veelvuldig misbruikten in een vluchtelingenkamp in Småland Mariannelund, Zweden.

 

Eerst even een vertaling van het origineel artikel door Andrew Anglin voor de Daily Stormer

De Zweedse moeder van twee werd verkracht terwijl de daders vrolijk aan het lachen waren en vreugdevolle kreten slaakten. Ze is door ten minste negen vluchtelingen in een vluchtelingenkamp in Småland Mariannelund, Zweden verkracht. De vrouw was bijna apathisch na de verkrachting en heeft nog steeds het gevoel dat ze door iets gevuld is in het genitale gebied. Vandaag presenteerde de officier van justitie het bewijsmateriaal in deze gruwelijke zaak.

Ze is een hoer’, zegt de 25 jarige “Zweedse” immigratiedienst tolk Bahaduri Rafi die zelf ook een van de verdachten is in deze zaak

Een andere uitspraak van bovenstaande tolk tijdens de gruwelijke verkrachting : “We proberen hier een omelet te maken mensen en daarvoor moet je ook een eitje breken“.
Aanklager Gunnar Brodin heeft bekendgemaakt dat forensische wetenschappers 48 spermavlekken in het appartement van het vluchtelingenkamp waar de groepsverkrachting plaatsvond hebben aangetroffen. Binnen het rectum van het slachtoffer en in het spijsverteringskanaal werd sperma van ten minste vier personen gevonden. In totaal zijn negen man in verband gebracht met deze verkrachting.

Naast de sadistische groepsverkrachting, die werd gepleegd door Afghaanse vluchtelingen, was de moeder van twee kinderen ook nog eens dicht bij de dood, omdat haar luchtwegen tijdens de verkrachting verstopt raakten, verklaarde rechtszaal klerk Charlotte Bokelund tijdens het proces.

De moeder van twee kinderen, die ervoor gekozen heeft om het proces te volgen, voelde zich herhaaldelijk zo ziek slecht dat ze de rechtszaal moest verlaten om te braken.

Tot zover het bericht via Daily Stormer na het origineel van Fria Tider

Dom the Conservative ging namens Mad World News nog wat verder op zoek omdat er nogal wat hiaten en opvallende verhalen achter dit artikel blijken te zitten. Zo is er onduidelijkheid omtrent de spermavlekken. Indien deze in de kamer gevonden zijn hoe kunnen ze dan aan deze groepsverkrachting gelinkt worden? En hoe zit het met Bahaduri Rafi de tolk? Hieronder de vertaling van haar artikel.

Wanneer de politie in actie moest komen omdat een moeder van twee kinderen werd verkracht door een groep islamitische migranten gingen de onderzoekers er vanuit dat het wel weer een gewoon typisch aanrandingsgeval zou zijn. Inderdaad alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat vrouwen aangerand worden. Zodra er echter onderzoek werd verricht en de kleding van het slachtoffer geïnspecteerd werd, realiseerden de geschokte autoriteiten dat ze te maken hadden met iets wat nog veel gruwelijker was dan alles wat ze van tevoren ooit hadden gezien en meegemaakt.

Achterlijk links alsmede de gutmensch is van mening dat liefde de enige manier is om intolerantie en onderdrukking te bestrijden. Natuurlijk, wanneer men de migranten maar onvermoeibaar blijft verdedigen gaan ze gewoon door met brute seks aanvallen zoals we die in het progressieve Westen nog nooit hebben gezien. De slachtoffers worden van uitdagen beschuldigd en eenieder die kritiek heeft wordt bestempeld als racist.

Helaas, een van de slachtoffers moest dit bekopen met een van de meest gruwelijke gevallen van seksueel misbruik die men in Zweden ooit heeft gezien.Laat haar land maar met volle teugen van het door links gewenste multiculturalisme genieten en laat de slachtoffers maar lijden.

Fria Tider meldt dat de Zweedse politie ontdekte dat bij een verkrachte moeder van twee kinderen er zich maar liefst 48 verschillende vlekken van sperma op haar jurk bevonden. In wat wordt beschouwd als een van ’s lands meest schokkende gevallen van verkrachting wisten de autoriteiten ook nog eens sperma van minstens 4 mensen in haar spijsverteringskanaal terug te vinden. Slechts 9 mannen werden opgepakt voor deze angstaanjagende en onmenselijke verkrachting.

Alvorens deel te nemen aan de gruwelijke groepsverkrachting die 48 verschillende vlekken van sperma op het slachtoffer achterliet was de Afghaanse migrant Rafi Bahaduri ingehuurd door de Zweedse immigratiedienst. Dit ondanks een eerdere veroordeling wegens verkrachting en een aantal andere zaken die nog tegen de tolk liepen.

In december 2015 werd de vrouw in een vluchtelingenkamp in Smaland aangevallen door een groep asielzoekers, waaronder de 25-jarige Afghaanse migrant Rafi Bahaduri die in dienst was van de Zweedse immigratiedienst, zie artikel door 10 News vertaald.

Ondanks een eerdere veroordeling wegens verkrachting en een aantal andere gevallen van verkrachting waarvan hij wordt beschuldigt kreeg Bahaduri een baan als tolk aangeboden door de migratiedienst. Dit weerhield hem er zeker niet van om deel te nemen aan deze brutale aanval. Dit voorbeeld van het mislukte migratiebeleid stond in de rechtbank en kondigde aan dat het getraumatiseerde slachtoffer een “hoer” is, een hoer die er om vroeg te worden verkracht.

“Ze is een hoer. Ik wist dat dit zou gebeuren. Ze wilde het,” waren de woorden van Bahadri tegen de politie toen hij werd gearresteerd.
Het slachtoffer werd urenlang verkracht in een asielcentrum appartement en werd later gevonden door de politie in een poel van haar eigen bloed. Ze hield hier een trauma aan over en was niet enkel geestelijk maar ook lichamelijke een wrak waardoor ze een rolstoel nodig had voor 4 weken en ze last had van een gekneusde keel, pijnlijke genitaliën, en kleine maagverwondingen.

Uit getuigenissen bleek dat de asielzoekers uiting gaven aan hun wens om “een meisje te vinden om te neuken”. Ze lachten en applaudisseerden terwijl ze om beurten de vrouw vaginaal, anaal en oraal aan het verkrachten waren. Het slachtoffer getuigde dat ze bijna stierf toen de migranten haar luchtwegen blokkeerden tijdens de mondelinge verkrachting. Een jaar later, zo verklaart ze, voelt ze nog steeds de pijn in haar genitaliën en is ze bang voor mannen, vooral voor migranten. De getraumatiseerde vrouw liep tijdens het proces regelmatig uit de rechtszaal weg om te braken.

Ongelooflijk een van de verkrachters, Hedayat Rahmati, werd veroordeeld tot uitzetting, maar is inmiddels vrijgelaten uit de gevangenis en loopt weer gewoon over straat.

“Hij [Rahmati] was degene die met het misbruik begon. De eerste keer was het een vaginale geslachtsgemeenschap. Toen namen ze haar om de beurt en verkrachten ze haar. Zowel vaginaal als anaal. Ze drukte hem (penissen) zo diep in haar keel dat ze ademhalingsproblemen kreeg”, luidt het verdict.
Zweden heeft de naam gekregen voor het vrijlaten van veroordeelde migranten, maar ook zorgen ze er in Zweden voor dat deze misdadigers er kunnen blijven is men er toe bereid om een vergoeding in te verzamelen voor deze criminelen. Dit is onderdeel van de liberale droom. Ja dit is nou multiculturalisme. Er zijn hordes mensen uitgenodigd die onze culturen, wetten en waarden verachten, in de hoop dat vriendelijkheid hen zal overtuigen om meer dan 1400 jaar van religieus geweld en onderdrukking te verlaten om zich aan te passen.

BRON en BRON

1 thought on “Gelukzoekers te Zweden verkrachten moeder van twee kinderen, politie treft 48 spermavlekken aan”

  1. Hoogtijd dat er als man opgetreden gaat worden tegen de slechte reputatie die islamitische asielparasieten met zich meebrengen.
    Op basis daarvan kan ik zou er inmiddels genoeg animo moeten zijn om een eigen burgerwacht met geweldsmonopolie op alles wat met islam, vreemde moedertaal sprekers en natuurlijk de asielparasieten te maken heeft.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!