Rechter in Wilders proces faalt!

Rechter in Wilderspoces vindt taakstrafje genoeg voor moordende Marokkaan

Sybrand Krans is dan misschien geen lid van een politieke partij, want dat mocht niet.

01

Maar het niet lid zijn van een politieke partij biedt geen enkele garantie dat één van de rechters niet toch bevooroordeeld is. Rechter Sybrand Krans vond een taakstrafje wel genoeg voor een Marokkaan die een 16-jarig meisje doodreed.

Mohammed M reed met meer dan 100 km/pu door de bebouwde kom en reed een 16 jarige meisje dood. Daarover zei de rechterbank: “Dit handelen heeft niet alleen een abrupt einde gemaakt aan het leven van een 16-jarig meisje maar het heeft bovendien een groot gat geslagen in het leven van haar familie en vrienden die voortaan zonder haar verder moeten. De rechtbank is zich er van bewust dat geen enkele straf recht zal doen aan dit dramatische verlies.”  Je zou verwachten dit is een inleiding op een stevige straf. In tegendeel: De rechter veroordeelde Mohammed M tot een taakstaf van 240 uur en een gevangenisstraf van 90 dagen waarvan 80 dagen voorwaardelijk (dit was even lang als zijn voorarrest). Daarnaast werd zijn rijbewijs voor 2 jaar ingetrokken.MisterJoop >>

Een rechter die het geen probleem vindt dat meer meer meer Marokkanen op bloederige wijze minder minder minder Nederlanders ten uitvoer brengen.

Bron: fenixx.org written by fubar

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!