Asielzoeker doet aan schennispleging

#sluitdegrenzen

Hoe is het in godsnaam mogelijk, een hitsige gelukzoeker doet aan schennispleging en wordt hiervoor aangehouden, maar wordt verplaats naar een andere locatie waar ze hem in de gaten kunnen houden? Wat is de volgende stap van deze hitsige rapefugee? Aanranding of misschien wel verkrachting? Nee politie, justitie, COA, politici! Deze man moet je  aanhouden en direct een enkeltje geven richting de zandbak! Waarom moeten ze deze viespeuk een hand boven het hoofd houden? Waarom zit deze viespeuk niet achter de dikke deur wachtend op transport richting de zandbak? Ik zit weer vol met vragen en zal heel lang op de antwoorden moeten wachten. Dat die antwoorden er niet gaan komen weet ik zelf ook wel. Ik kook van binnen blijf nu eens met je poten van onze vrouwen en kinderen af. Blijf allemaal van ons  af! Nu roep ik het nog harder! SLUIT DE GRENZEN!!!

 

Schennispleger-1

De man viel maandag 22 februari een 18-jarige vrouw lastig toen ze op de Kokshornlaan in het villadorp aan het joggen was.

De politie onderzoekt nog of de man mogelijk ook betrokken is bij een tweede incident op de Katwijkseweg in Wassenaar. Toen werd een 26-jarige paardrijdster uit Wassenaar lastiggevallen.

De man is door het COA overgeplaatst naar een locatie buiten Wassenaar, waar hij in de gaten wordt gehouden.

In de vakantiehuisjes van het landgoed van Duinrell worden deze winter enkele honderden asielzoekers opgevangen.

Een 37-jarige asielzoeker heeft de opvang in Duinrell moeten verlaten omdat hij een vrouw heeft lastiggevallen. Hij is opgepakt op verdenking van schennispleging. Dit meldt de gemeente Wassenaar.

Bron: Telegraaf

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!