Linkse terreur tegen bakker in Amsterdam. Reden: Zwarte Piet in etalage

De tolerantie en deugdelijkheid van links WEER duidelijk in beeld…. Wanneer zij het niet eens zijn met iets dan vallen ze je bedrijf gewoon aan. Reden? Zwarte Piet. Maakt niet uit dat het overgrote deel van Nederland Zwarte Piet gewoon wil behouden. Nee je moet je linkse mening de hele dag aan iedereen opdringen…. Antifa’s en overige uitkeringstrekkers speuren nu dus stad en land af om hun zin door te drijven. Democratie: Een samenleving, waar een minimale minderheid de baas is en haar ideeën desnoods met geweld van anderen afdwingt.

cxulatixuaanrd0

De ramen van een banketbakkerij aan de Johan Huizingalaan zijn dit weekend beklad met teksten waarin de bakker wordt beschuldigd van racisme. Bakker Wil Dielen stond raar te kijken toen hij zondagochtend bij zijn winkel aankwam. Met witte verf stond er ‘You’re racisit’ (want Engels is heel moeilijk voor de linksmongooltjes, red LVH) op zijn zaak geklad. Vermoedelijk omdat hij zijn etalage had versierd met Zwarte Pieten, ook stond er een taart uitgestald met daarop een duidelijk zwartgekleurde piet. Voor Wil het het teken om alle zwarte piet-gerelateerde spullen uit zijn etalage te halen of af te dekken. De Piet op de taart is vervangen door een roetveegpiet. – BRON

Overigens vond dit ook al plaats op Twitter:

Banketbakker Jordino maakt hele leuke zwartepietjes van marsepein, maar Trouw journaliste Seada Nourhussen zegt er iets van: cxpextmxcaarwafLees hieronder meer over recent links-extremisme in Nederland:
1. https://www.aivd.nl/onderwerpen/extremisme/inhoud/links-extremisme
2. https://www.aivd.nl/onderwerpen/extremisme/inhoud/links-extremisme/verzet-tegen-asielbeleid
3. http://nos.nl/artikel/547735-extreem-links-bundelt-krachten.html
4. https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2010/02/08/aivd-informeert-burgemeesters-over-afa
5. https://blendle.com/i/elsevier/activisten-zonder-grenzen/bnl-elsevier-20150108-24238_activisten_zonder_grenzen

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!