Pedofiele SEKSRABBIJN is veroordeeld tot celstraf

Rabbijn Elizer Berland, in Nederland beter bekend als de ‘seksrabbijn’, is in Israël veroordeeld tot anderhalf jaar celstraf voor mishandeling en aanranding. Hij heeft een deal gesloten met justitie, meldde The Jerusalem Post vrijdag. Berland (79) heeft onder meer bekend dat hij zijn positie heeft misbruikt door seksuele handelingen te verrichten met vrouwen die naar hem toekwamen voor advies en spirituele bijstand.

6 oktober 2014 en 16 oktober 2014 schreven we er al over: pedo1

De prediker, die ook een tijd met volgelingen door Nederland trok, sloeg drie jaar geleden op de vlucht nadat hij was beschuldigd van seksueel misbruik van vrouwen uit zijn geloofsgemeenschap. Hoeveel strafvermindering het akkoord met justitie Berland heeft opgeleverd, is niet bekendgemaakt. In Nederland kon de sekteleider vrij rondlopen zolang zijn juridische strijd om uitlevering te voorkomen zich voortsleepte. Met een schare van zo’n 250 volgelingen trok hij kriskras door het land: ze verbleven onder meer op Texel, de Veluwe, in Zeeland en in Limburg. De groep werd regelmatig weggestuurd vanwege overlast.

En ook op 13 februari 2015 en 6 maart 2015:

pedo2Uiteindelijk besliste de Hoge Raad vorig jaar definitief dat Berland aan Israël mocht worden uitgeleverd. Daarop verdween hij spoorloos, om later op te duiken in Zuid-Afrika. Dat land leverde hem afgelopen zomer uit aan Israël. Daarmee was zijn vlucht ten einde. – BRON

pedo1

1 thought on “Pedofiele SEKSRABBIJN is veroordeeld tot celstraf”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!