Seksuele uitbuiting meisje in Heumensoord

Onderzoek naar seksuele uitbuiting meisje in HeumensoordVluchtelingenkamp Heumensoord NijmegenNIJMEGEN – De politie is een onderzoek gestart naar seksuele uitbuiting van een minderjarig meisje in vluchtelingenopvang Heumensoord in Nijmegen. Het meisje uit Irak zou door haar moeder zijn aangeboden voor seks. Dat meldt het NRC.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Een woordvoerder van de gemeente Nijmegen bevestigt tegenover NRC dat moeder en dochter niet meer in Heumensoord, maar elders zijn opgevangen.

bron: nrc.nl

Wat ik mij nu afvraag, hoe kunnen ze nog geen aanhoudingen hebben verricht? Het meisje is toch door haar moeder aangeboden? Dus allereerst arresteer de moeder in kwestie, en stuur haar direct weer terug naar Irak. Waarom moet moeder nog beschermd worden en naar een andere plaats verhuizen? Zij heeft zelf haar dochter aangeboden en NIEMAND anders. Zo kunnen wij dus wel weer zien wat voor een mensen dit zijn. Deze mensen zijn gevaarlijk, ernstig ziek en wij moeten voorkomen dat deze mensen nog langer hier terecht komen. Ik vind het heel erg sneu voor het meisje maar helaas weet zij niet beter daar dit heel normaal is binnen deze cultuur. Willen wij dit in Nederland? Ik niet, ik wil veiligheid voor onze mensen, voor onze vrouwen, voor onze kinderen! Veiligheid dat is wat er telt en zo lang wij mensen uit de seksjihad binnen blijven krijgen is deze VEILIGHEID niet gegarandeerd. Daarom roep ik weer, SLUIT DE GRENZEN! Lieve vrienden van Liefde voor Holland, ik vloek bijna nooit maar nu zeg ik echt Godverdomme! Mijn vaderhart huilt.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!