Sportcomplex De Hoge Devel discrimineert!

UPDATE:

De hoge Devel heeft op hun Facebookpagina het volgende geschreven:

Door alle berichten op sociale media, snappen wij de verwarring die ontstaan is. Wij hebben onze folder en de website nog eens goed bekeken. Uit alle reacties blijkt dat deze activiteit als zwemles wordt gezien, wat nooit de intentie is geweest, echter dit is er ingeslopen. Het is zwemmen voor Islamitische dames als speciale doelgroep en moet worden gezien als recreatief zwemmen, met ingang van 1 december 2016 wordt dit aangepast in overleg met de desbetreffende doelgroep.

De Hoge Devel B.V.

 

Natuurlijk de Hoge Devel, nu ineens is het een misverstand, ze proberen te redden wat er nog te redden valt maar gelukkig reageert Nederland er massaal op en heeft ook Geen Stijl het bericht opgepakt.

Ook hebben wij nog diverse screenshots met de prijzen zoals ze stonden vermeld op hun eigen website en een screenshot met hun antwoord dat het GEEN fout was.

Wij worden namelijk door diverse NEP Liefde voor Holland Facebookpagina’s en een aantal andere mensen neergezet als leugenaars en haatzaai website. Nou zie hier onder de screenshots. Rechtstreeks van de website en Facebookpagina van De Hoge Devel.

Kijk hier hun Facebookpagina

Zwijndrecht: Sportcomplex De Hoge Devel, gelegen in het groene Develpark in Zwijndrecht ligt het zwembad. Dit sportcomplex beschikt, naast de diverse binnen- en buitenbaden, over 3 squashbanen, 1 zonnebank, een Turks Stoombad, 2 mini whirlpools en een hot whirlpool. Er is een gezellige horeca waar u een vers kopje koffie kunt drinken of een hapje kunt eten na uw sportieve inspanningen. U hebt ook de mogelijkheid om bij ons vergaderingen en cursussen te organiseren in onze vergaderzaal. Zo ziet u: er is voor iedereen wat te beleven.

Voor iedereen is er wat te beleven, maar lieve dames en heren: Als jij geen MOSLIMA bent betaal jij voor zwemles:

Zwemles voor volwassenen

Inschrijving zwemles € 26,00
1x les € 13,45
4- Lessen (5 weken geldig) € 43,05
8- Lessen (10 weken geldig) € 86,10

Zwemles voor Islamitische dames

Inschrijving zwemles € 26,00
1x les €   5,85
10-Lessen (12 weken geldig) € 58,50

Zie het met eigen ogen HIER

Wij van Liefde voor Holland hebben Sportcomplex De Hoge Devel telefonisch benaderd echter zij wilden niet inhoudelijk reageren.

 

1 thought on “Sportcomplex De Hoge Devel discrimineert!”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!