Stumpertje BOEF had Wajong uitkering en bedreigd dochter van politie!

Burgemeester Noordanus van Tilburg laat uitzoeken of Stumpertje Boef jarenlang terecht een Wajong-uitkering heeft gekregen.

Eerder meldde de gemeente nog dat de rapper aka STUMPERTJE ook nu nog een uitkering heeft, maar die bleek inmiddels gestopt. De burgemeester heeft justitie gevraagd onderzoek te doen naar het uitkeringsverleden van stumpertje Boef.

Stumpertje Boef, die eigenlijk Soufiane Boussaadia (23) heet, werd in de nacht van zondag op maandag aangehouden wegens opruiing. Zoals in op internet geplaatste filmpjes is te zien wilde hij vechten met een andere rapper AKA zwarte cultuurverijker in Tilburg-Noord. Honderd fans verzamelden zich op de afgesproken plek. De politie kwam met onder meer een helikopter massaal ter plaatse. Uiteindelijk vochten de twee kemphanen elders in Tilburg. Donderdag is de stumper weer op vrije voeten gesteld. Wel ziet Justitie hem nog als verdachte.

Stevig aanpakken

Burgemeester Noordanus van Tilburg laat via zijn woordvoerder weten ‘er bovenop’ te zitten. ,,Hij vindt dat de gemeente dit soort gedrag stevig moet aanpakken. Voor je het weet loopt het finaal uit de hand”, aldus de zegsman. Bij het aanpakken van ongewenst gedrag betrekt hij ook andere instanties. Door die ‘integrale aanpak’ kwamen de gegevens over de uitkering naar boven.

Boef zelf reageerde op zijn gebruikelijke manier: met een filmpje. ,,Jullie haten mij echt, hè”, zegt hij in de vlog. ,,Jullie kunnen niks beters verzinnen. Nu heb ik weer een Wajong-uitkering. Ik rij in een Range Rover, maar degene die dit heeft geschreven, rijdt zeker in een Ford K of zo. Doe maar lekker jullie onderzoek naar fraude zogenaamd. Jullie kunnen niks beters verzinnen om mij zwart te maken, dat is het enige wat jullie willen doen. Hoe zielig zijn jullie.”

Oogje in het zeil

De gemeente houdt dit weekeinde een oogje in het zeil bij een optreden van stumper Boef in een Tilburgse horecazaak. De gemeentewoordvoerder: ,,We kunnen dit optreden niet verbieden, maar we zijn wel een gesprek aangegaan met de eigenaar. We wilden vragen of hij wist wat er is gebeurd. ‘Weet wie je binnenhaalt’, was de boodschap. We houden alles scherp in de gaten.”

Stumpertje Boef is helaas populair onder jongeren, die massaal zijn liedjes beluisteren en zijn vlogs bekijken. Deze hebben honderdduizenden views.

LEES OOK:

STUMPERTJE Boef bedreigt dochter agent

Stumpertje Boef heeft niks geleerd van zijn halve week in de cel, zegt hij zelf in een filmpje waarin hij flink uithaalt naar de politie. Kort daarna is zijn toon ineens poeslief. Boef werd afgelopen weekend opgepakt voor opruiing.

Deze STUMPER zegt rapper te zijn maar luister is naar deze ongeïnspireerde bagger, dit is echt KUT muziek!

 

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!