Belastinggeld-misbruiker Tanja Jess noemt Nederlanders dom & tuig!

Anti-Zwarte Piet & alles wat Nederlands is hater Tanja Jess (een Duitse) heeft WEER eens op onze pagina gereageerd. De uitgerangeerde B-actrice en presentatrice van programma’s waar maar 50.000 mensen naar kijken gaat weer eens helemaal los. Aanleiding was het volgende plaatje op onze Facebook-Pagina:

13912435_1183643974989910_9095089917946745888_n

Dit is vriendin en subsidieslurper Anousha Nzume, oftewel Anna Steijn. Samen zijn zij elke dag te horen op Twitter en andere Social Media,  en klagen zij hoe zij Nederland haten. De twee buitenlandse vriendinnen (Nzume is Russisch/Kameroens, Jess is een mof) haten de Nederlandse cultuur en gebruiken, MAAR allebei HOUDEN ZE VAN NEDERLANDS BELASTINGGELD ROVEN EN MISBRUIKEN van de hardwerkende Nederlandse man. Daar zijn ze wel goed genoeg voor. Wij plaatsten hier 31 juli alweer het bovenstaande plaatje van subsidiekoningin Anna Steijn/Anousha Nzume en vandaag reageerde subsidiemisbruiker Tanja Jess reageerde er vandaag op. Een heel wollig en leugenachtig verhaaltje, waar we zo op terugkomen. Maar bovenal: met wat een dedain kijkt zij neer op de Nederlander! Zij noemt Nederlanders “dom” & “tuig” en kritiek op subsidieverstrekking noemt zij “lulkoek”. Het lijkt erop dat deze derderangsactrice met haar verlepte hoofd de wanhoop nabij is en steeds psychotischer wordt. Nog nooit heeft Bowien Galema  ook maar 1 prijs gewonnen voor haar ‘acteerwerk’, ook als presentatrice lukt het haar niet om kijkers te trekken. Haar laatste programma RTL Breakfast Club trok soms maar 50.000 mensen. Zie hier haar uitbarsting (klik op de foto om deze groter te maken):

tanjaiseenmof

Er is nog iets aan de hand met het programma de Breakfast Club, hier schreven wij op 21 augustus 2015 en 22 augustus 2015 al over op onze helaas niet meer bestaande FB-pagina al over:

luskehoer

Het programma RTL Breakfast Club kreeg 200.000 EURO aan subsidie van de Provincie Limburg!! In het kutprogramma waar geen hond naar keek ging ze met een HELIKOPTER (ach fuck het milieu ja toch) van de Randstad naar Limburg. De diva die Nederlandse tradities en democratisch gekozen politici HAAT, vond het wel lekker om 200.000 euro aan BELASTINGGELD op te slurpen. Wij schreven hier dus iets over, en de moffin reageerde onder ons stukje. En ze begon met LIEGEN! (Klik op de foto om deze groter te maken).

11950196_521751714641463_6206982614225263337_o

Inmiddels heeft de provincie Limburg GROTE SPIJT van het subsidiëren van het KUTPROGRAMMA van moffin Tanja Jesstanjajesshelikopter

De onderstaande tekst is van TPO.nl: Nu wordt het lachen. Bijna 25k is er weggegeven aan alweer een podcast, waarbij de initiatiefnemers alle slachtoffer-vakjes hebben aangekruist: Dipsaus is een soort radioversie van de Viva (circulaire voor middelmaatige vrouwmenschen met hysterischen grondslag, hetgeen den leezer zich doet afvragen of het algemeen kieschrecht voor vrouwmenschen wel zoo een goed idee was, red.) speciaal voor zwarte vrouwen want die zijn extrazielig en worden genegeerd. Echt! Waar! Een superprofessionele podcaststudio heb je voor 1500 piek wel, maar 24.800 piekenpegeltjes voor RadioSylvana, kan dus gewoon! En het wordt beter:subsidiespons herstelbetalingsprostituee race hustlende huidskleurmarketeer initiatiefnemer is niemand minder dan Anna Steijn, kudt dat klinkt niet etnisch genoeg Anusha Nzume! Raar, die is getrouwd met een medisch specialist en heeft de centjes helegaar niet nodig om een beetje te podcasten. Maargoed. Oh en verder geen grapjes over maken gaarne, dat MAG NIET.bsasl2qciaavloq

 

 

1 thought on “Belastinggeld-misbruiker Tanja Jess noemt Nederlanders dom & tuig!”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!