Ter Apel koploper azc-geweld 403 meldingen!!!!

AZCTerApel3
De meeste meldingen van incidenten op en rond opvangcentra voor asielzoekers zijn afkomstig van het azc in Ter Apel. Dat blijkt uit cijfers die de Nationale Politie vandaag heeft vrijgegeven.

 De Nationale Politie wekte met een lijst eerder vanochtend de suggestie dat de meeste meldingen uit Dronten kwamen. Nu blijkt de politie een fout te hebben gemaakt in de tellingen, waardoor van Ter Apel slechts één adres werd meegenomen in plaats van alle adressen in het ’asieldorp’.

RTV Noord meldt dat er in Ter Apel in totaal 403 meldingen zijn geregistreerd.

In Ter Apel zit het aanmeldcentrum. Vorig jaar zijn er een kleine vijftigduizend asielzoekers naar het Groningse dorp gekomen.

In Dronten telde de politie vorig jaar tweehonderd meldingen. Azc Dronten bestaat uit een park van ‘duurzame huisjes’. Er is plek voor in totaal 1300 asielzoekers.

Na Ter Apel en Dronten volgen het azc Schalkhaar in de voormalige Westenbergkazerne met 197 meldingen, Azc Hoogeveen in de voormalige gevangenis De Grittenborgh (152), azc Veenhuizen in de voormalige gevangenis ‘Groot Bankenbosch’ (139), azc Overloon in de voormalige gevangenis ‘Maashegge’ (138) en noodopvanglocatie Heumensoord bij Nijmegen (129).

http://www.telegraaf.nl/binnenland/25126283/__Ter_Apel_koploper_azc-geweld__.html

Lees HIER het hele artikel!

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!