Laura Hansen, de teruggekeerde ISIS-strijdster, zeikt over haar privacy

Net weer terug in Nederland, en nu al aan het klagen over de first world problems. Ja, deze Syriëgangster heeft wel lef. Laura: wie z’n met een lang gewaad bedekte billen brandt, moet op de blaren zitten!

De zaak tegen teruggekeerde Syriëganger Laura Hansen is van start gegaan, en meteen weet de 20-jarige vrouw die door de Telegraaf wordt aangeduid als ‘jihadbruidje’ het schamele beetje moreel krediet waarover ze nog beschikte kwijt te spelen. Laura wil namelijk dat haar zaak achter gesloten deuren behandeld wordt:

“Jihadbruidje Laura Hansen wil dat de rechtszaak tegen haar achter gesloten deuren wordt gehouden. Haar raadsvrouw zal dit morgen in een zogeheten privacyverzoek vragen aan de Rotterdamse rechtbank. Die heeft dit vanmorgen bekend gemaakt.

Hansen haar zaak zal morgen niet inhoudelijk worden behandeld. Er staat een zogeheten pro forma zitting gepland waar het Openbaar Ministerie zal vragen om verlenging van de voorlopige hechtenis. De Zoetermeerse (20) zit nu al ruim drie maanden vast op verdenking lid te zijn van een terroristische organisatie en het voorbereiden van een aanslag.”

LEES HIER VERDER

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!