Tiener knockout geslagen op kermis Zaandam

Foto: Jan van Eijndhoven

Jongen (16) in ziekenhuis om discussie over pet

Een groep van zo’n acht mannen heeft zondagavond op de kermis in Zaandam een 16-jarige jongen uit Amsterdam dusdanig ernstig mishandeld dat het slachtoffer bewusteloos raakte.

De moeder van het slachtoffer zegt tegen Zaanradio dat haar zoon werd aangevallen toen iemand uit de groep zijn pet afpakte. Toen de jongen vroeg of hij deze terug mocht hebben, werd hij aangevallen. Het slachtoffer werd in elkaar getrapt en raakte buiten westen. Een woordvoerder van de politie bevestigt dit.

Er is nog niemand aangehouden. Wel zijn er volgens de politie ’enkele aanknopingspunten.’ Het slachtoffer ligt in het ziekenhuis, maar maakt het naar omstandigheden goed. De jongen heeft aangifte gedaan.

Poelenburg

Zaandam wordt de laatste weken geteisterd door treiterjongeren die voor overlast zorgen in de wijk Poelenburg. Een groep Turkse jongeren maakt klanten en personeel van een supermarkt in de wijk het leven zuur. De jongeren staan voor de winkel, draaien harde muziek en intimideren passanten. Ook agenten moeten het ontgelden.

Of deze groep iets te maken heeft met de mishandeling van de 16-jarige jongen is niet duidelijk.

BRON

1 thought on “Tiener knockout geslagen op kermis Zaandam”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!