Massale vechtpartij in Tikibad (Duinrel) door MAROKKANEN, keren zich tegen de Politie

Als je de verhalen leest en hoort, schijnt het elk weekend raak te zijn in het Tikibad, daders zijn meestal Marokkanen. Zo ook gisteren: Een groep van 15 Marokkanen heeft ervoor gezorgd dat het Tikibad op Duinrell vandaag verder gesloten blijft voor nieuwe zwemmers. Door het warme weer is het natuurlijk druk en stond er een lange rij om het zwembad in te komen. Daardoor moest iedereen ‘op zijn beurt wachten’. Een groep van rond de 15 Marokkanen vond dat zij dat niet hoefden, en drongen voor in de rij. Uiteraard werd daar wat van gezegd door de anderen in de rij. De groep Marokkanen werd daarop agressief, en ging dreigend om degene staan die het lef had gehad om een opmerking te maken. Daarop greep de beveiliging in, en werd de groep Marokkanen verteld het park te verlaten. Dat leek te gaan lukken, totdat het bij de uitgang tot een vechtpartij met de beveiligers kwam. De politie schoot te hulp, maar werd vervolgens zelf het doelwit van de agressie van de groep Marokkanen. Op dat moment werd er dus ‘assistentie collega’ gegeven, wat betekent dat alle beschikbare voertuigen uit de buurt met spoed ter plaatse komen om hun collega’s te ontzetten. In dit geval schoten er rond de 15 politievoertuigen die kant op. Bij het zien van de versterkingen stoof de groep Marokkanen (zoals zo vaak in dit soort gevallen) uiteen. Uiteindelijk is maar een viertal Marokkanen uit de groep aangehouden. Hen zal ‘openlijke geweldpleging’ ten laste worden gelegd. Bij het Tikibad is later nog een persoon aangehouden die niet voldeed aan de vorderingen van de politie. Duinrell heeft besloten dat er voor de rest van de dag geen nieuwe gasten meer het Tikibad in mogen. Iedereen die in de rij stond te wachten is dus de dupe van het wangedrag van deze groep Marokkanen. De mensen die al in het Tikibad waren, mogen wel binnen blijven. BRON en HIERONDER dus een filmpje van het uitdagen van de Politie, en je kunt hier duidelijk zien dat het om Marokkanen gaat:

18 thoughts on “Massale vechtpartij in Tikibad (Duinrel) door MAROKKANEN, keren zich tegen de Politie”

 1. @Jack
  Dit is geen PVV artikel, dit is een feitelijke waarneming van wat er op dit moment in onze maatschappij gebeurt. Wanneer de realiteit niet vertroebeld wordt door de policor propagandisten van de NPO ziet Nederland er een stuk minder mooi uit, en zie je dat dit dagelijkse kost is maar er vaak niet meer over bericht wordt.

  En toch zal de wal het schip doen keren. Voor elke vermoordde Fransoos zijn er minimaal tien famillieleden die direct verrechtst worden door hun directe confrontatie met de Islam,

  Ook hier in Duinrel waren zeker tientallen gezinnen getuige van een gezellige zwemdag die met behulp van een peloton politiemensen gedeescaleerd moet worden omdat een dozijn medelanders het opnieuw bewust verkloten, en die mensen gaan nooit meer links stemmen.

    1. laten we het nou niet over de christenen hebben.. Geen enkel geloof! Want waar mensen zijn, zijn ongetwijfeld fouten. De islam heeft hier niets mee te maken.. Dit is onacceptabel gedrag voor een moslim..
     Dit zijn jongens zonder opvoeding.. Ontspoord idd! Jammer dat het geloof gelinkt word aan dit soort rotzooi.. En niet aan alle mooie moslims die keihard hun best doen voor de maatschappij, de medemens en voor God..
     Zet je oogkleppen af en kijk eens rond naar wat voor mooie dingen moslims allemaal wel doen.. Dat is veel meer dan alle troep die gemeld wordt middels media over de ”Marokkanen”. Alsof de Marokkaan de standaard is voor de islam.. Nou hell nooooooo!
     Wees niet zo dom aub.. Je hebt hersenen.. Toch?

  1. Juistem szymon dit is de pure islam idoctrinatie aan het werk. De andere landen die boven de 6 % zitten kunnen erover meepraten over de 15 % islam en het word gevaarlijk wat je zegt… over de 50 % en grote kans dat je kop eraf gaat door het geloof van de vrede.

 2. Wat hebben veel mensen toch stront in hun ogen. Het gebeurt het word uitgezonden en dan nog zeggen PVV artikel, wat is het volgende zeggen dat Geert acteurs inhuurt? Denk na joh. En dan die boerkinigate in Scheveningen daar staan blanken op de foto en mee te demonsteren. Zijn die mensen identiteitsgestoord of overlopers en zit dat in hun genen van voorouders of zo?

  1. Lenie, de meeste jongeren zijn in NL geboren. Welk land bedoel je precies? Waar moeten ze naar terug?? Af en toe lijkt t echt alsof men hun hersenen elders hebben zitten dan in t hoofd…
   Ik kan jou toch ook niet ergens naartoe “terug” sturen waar je nooit hebt gewoont of niet bent geboren.. #rareopmerking #envooraldom

   1. Inderdaad wat je zegt, waar zitten de jouwe? Lenie zegt toch niet terug sturen, maar sturen naar het land waar hun zo van houden en wat ze hier promoten en voor vechten.
    Als jouw kinderen in een land geboren worden laat ze dan daar aan aanpassen, niet aan je oude land wat je zo vereerd. Dus inderdaad de ouders mogen terug van mij en dat ze hun nakomelingen meenemen. Want uiteindelijk zit dus daar de verantwoording bij de opvoeding van de ouders. Net als dat jij verantwoordelijk bent voor jouw kinderen.

 3. Ik ga nooit meer naar het duinreservaat …. Want daar kikker je niet van op !!! Een kennis van me was laatst in het zwembad en zag dat 80 % zwart was. Daar ga ik dus mijn kleine blanke meid niet aan blootstellen. Tikibad is helaas niet meer voor Nederlanders. Ongevallen worden onder de pet gehouden. Politie komt er bijna dagelijks…..

  1. Waneer word er toegegeven dat de nederlandse politiek dit totaal niet meer onder controlle heeft.
   Men bang is voor opstandelijk gedrag door moslims.
   En alles zo stil mogelijk wilt houden..
   Tot dat de echte bom barst.dit gaat ongetwijfeld gebeuren.
   Maar of wij gewone nederlanders dit gaan winnen????

  2. Jouw kleine blanke meid zal vast (ongetwijfeld) eens verleid raken door zo een mooie sensationele gekleurde.. I am shure! Haha.. Aangezien de witte (like yourself) vaak minder passie en minder liefde bezitten.. Zoals je tekst bewijst..
   Pas maar op.. Sluit haar maar op.. Onderdrukken misschien een optie?
   Believe me.. Zulke opmerkingen hard roepen krijgt vaak een ironische werking. Kon ik het maar ooit aanschouwen met wie jou dochter thuis komt..

 4. Walgelijke monsters zijn het die keer op keer de boel verzieken c\voor een ander er moest weer de doodstraf ingevoerd worden op deze manier !!!

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!