HONDERD cultuurverrijkers met stokken lopen door Tilburg: NUL arrestaties

Grote vechtpartij tussen 100 cultuurverrijkers in Tilburg is verijdeld, ze liepen met stokken door Tilburg. Dat mag. Geen arrestaties. Maar probeer maar eens met een t-shirt met een poppetje wat een hakenkruis IN de PRULLENBAK gooit over straat te lopen: dan word je gelijk gearresteerd. Of met een varkensmutsje op: arrestatie. Uiteraard wanneer je met een ISLAMITISCHE STAAT vlag in diezelfde stad staat te wapperen: geen arrestaties. Dat mag allemaal. Eigen volk laatst dus. Enfin, Tilburg dus, LEES VERDER ONDER DE FOTO!!

tilburgfittie

Politie voorkomt massale vechtpartij in Tilburg-Noord, vete tussen bekende rappers mogelijk de oorzaak – De politie is massaal uitgerukt om een vechtpartij zondagavond te voorkomen in Tilburg-Noord waarbij meer dan honderd cultuurverrijkers betrokken zouden zijn. De politie kreeg informatie dat de vechtpartij zou voltrekken rond het Verdiplein in Tilburg-Noord. Op social media zouden er signalen zijn geweest waarbij een vete tussen twee rappers de aanleiding zou zijn. Omstanders bij het plein noemen rappers Boef (een moslim uit Algerije) en Para Soma (Somaliër) als mogelijke aanstichters van de ruzie. Verschillende bewoners rond het plein zagen een grote groep gewapend met stokken door de straten lopen. Daarop is de politie ingeschakeld, die heeft diverse districten en eenheden uit de omgeving erbij gehaald. Op verschillende plekken in Noord zijn eenheden gepositioneerd met meer dan veertig politieagenten. Ook een peperdure politiehelikopter is ingeschakeld van belastinggeld. Door de massale aanwezigheid is een vechtpartij uitgebleven en is de situatie rond 11 uur ‘s avonds weer tot rust gekomen. Er is uiteraard niemand gearresteerd, want dat is heel zielig voor de cultuurverrijkers. De politie zegt de vete te onderzoeken. Rapper Boef staat aanstaande vrijdag op te treden in Club Epic op de Heuvelring. Het is onbekend of dat optreden doorgaat. Ook rapper Para Soma laat van zich horen. Op Youtube laat hij weten geen klappen te hebben gekregen: 

Rapper Boef:
Update 0:40 Rapper Boef heeft op Instagram een filmpje geplaatst waarbij hij zegt rapper Parasoma te hebben geslagen. Waarom er ruzie is tussen de twee rappers is tot heden nog niet bekend. In de loop van de nacht heeft Boef zijn account op privé gezet, maar het bewuste filmpje is hier nog te zien.
Rapper Parasoma:
BRON

1 thought on “HONDERD cultuurverrijkers met stokken lopen door Tilburg: NUL arrestaties”

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!