Van der Steur liegt over Volkert en Weekers terug in de kamer: VVD, club van list en bedrog

Defaced election for the VVD partyMinister Ard van der Steur (Justitie) schetst met zijn Kamerbrief over Volkert van der G. ten onrechte het beeld dat Pim Fortuyns moordenaar intensief wordt begeleid. Dit blijkt uit stukken van de reclassering en een psychiater, die zijn ingezien door de Volkskrant.

‘Van der Steur doet het naar de Kamer voorkomen alsof Van der G. nauwgezet psychisch en praktisch wordt begeleid’, zegt Jebbink. ‘In werkelijkheid is dat niet meer dan eens in de drie weken ‘hallo en aju’ zeggen bij de reclassering. Het is een kale meldplicht.’

Daarnaast schrijft Van der Steur dat het OM heeft besloten Van der G.’s begeleiding door de psychiater, die inmiddels is beëindigd, te laten opvolgen door een psycholoog. ‘Inmiddels hebben vier gedragskundigen vastgesteld dat mijn cliënt niet aan een psychische stoornis lijdt.’

Van der G. werd in 2003 tot 18 jaar cel veroordeeld. Hij kwam in 2014 onder voorwaarden vrij (2003+18=2021) .

vvd06

Falende, liegende en/of corrupte VVD’ers. We komen er niet vanaf, of het partijtje van Mark Rutte heeft niets anders in huis. Mark Verheijen. Johan Houwers(VVD). Fred Teeven(VVD). Ard van derSteur.

Vorige weer stak Bart de Liefde(VVD) zijn eed als Kamerlid (*) in de fik om zijn portefeuille mededinging & consumentenbeleid bij de VVD in te ruilen voor een lobbyfunctie mededinging & consumentenbeleid bij Uber.

En nu komt Frans Weekers terug. De ploflimbo die (net als als Mark Verheijen, VVD) in de zak van zonnekoning Jos van Rey(VVD) zat en met zijn geld (en een billboard) in de Kamer is gekocht. Twee jaar geleden struikelde hij over zijn eeh eh eehh eeh eh eigen woorden & de falende aanpak van de Bulgarenfraude.

Bron: GeenStijl en volkskrant

De belastingbetaler/stemmer wordt totaal niet meer serieus genomen door dit beste liegende, bedriegende en oplichtende kabinet sinds de tweede wereldoorlog.

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!