Verkocht als een goedkope hoer op de slavenmarkt

Door Rutte verkocht

Mark Rutte heeft ons verkocht als een goedkope hoer op de slavenmarkt. Onze mening is absoluut niet interessant en de prijs die hij kon krijgen was van geen enkel belang. We hebben gestemd en zijn verkocht tegen onze wensen in. Daarmee is de belangrijkste reden om op 6 april NEE te stemmen, precies zoals verwacht door onze eigen Mark gegeven. De verwachting was echter niet dat het voorbeeld van de totale schoffering van de wil van het Nederlandse volk zo sterk zou zijn. Is het associatieverdrag als een ordinair handelsverdragje gepresenteerd en, dat dit verdragje enkele wijzigingen zou ondergaan en toch doorgang zou vinden was al duidelijk. Onze inspraak was al een wassen neus maar, dat men nu alvast het visumvrij reizen voor Oekraïners gewoon weggeeft, overstijgt je stoutste dromen.
De democratie bestaat dus niet. Als daar nog iets van over was geweest, dan was er een open overleg geweest in een landelijke discussie met de burger. Het is niet dat de politiek niet weet wat er speelt bij de Nederlandse burger maar, zij zitten daar niet voor de Nederlander maar voor het grote corporatistische goed dat een Europese regering in haar toekomstbeeld heeft. De burger telt niet maar, moet nieuw beleid blijven slikken ongeacht of dit beleid zijn ellende vergroot of niet.

Hoer-van-de-staat

Dat moest het referendum duidelijk maken en precies dat heeft het gedaan. Overal in Europa gaan al burgers de straat op want, overal valt men ten prooi aan een soortgelijk beleid. De Europese burger is het zat en ziet dat Europese democratieën verdampt zijn onder de druk van het Brusselse beleid. Er is niets democratisch aan de opgelegde wil van Brussel en, als we dit laten gebeuren zal het niet minder worden. We hebben ze in het verleden één vinger gegeven en nu grijpen ze de hand en zullen aan die hand blijven trekken totdat ze ook de rest aan boord hebben.
De domheid waarmee die gepaard gaat is echter stuitend. Rutte heeft zich volledig bloot gegeven en de absolute minachting voor zijn achterban laten zien. Het visumvrij reizen zal ook niet hoog op de verlanglijst van VVD-stemmers hebben gestaan. Werden er niet al genoeg Mercedessen, Audi’s en BMW’s gedemonteerd om in onderdelen de grens over te gaan naar oost Europa, krijgen we nu een golf van mensen die geen rooie cent te makken hebben op bezoek om te kijken wat er nog te halen valt. Dan blijkt dus zelfs de aanhang van de VVD plotseling door hun eigen Mark als prooi en relatiegeschenk aan Porosjenko te zijn overhandigd.

Lees verder op loyalist

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!

Close