Wederom gaat een stukje cultuur verloren door cultuurbarbaren!

Blijf toch met die klauwen van ons cultuurerfgoed! Nu gaat onze BIERFIETS naar de verdommenis! Weer een stukje cultuur verloren! In sommige binnensteden word de BIERFIETS geweerd, dit is de zoveelste knieval voor de islam, voor de PvdA, voor de NPO dat ons mooie Nederland kapot maakt!

De BIERFIETS!!!! 2 woorden aan elkaar gekoppeld. 2 woorden uit onze o zo mooie cultuur! Bier en de fiets. Bier drinken wij Nederlanders graag en fietsen tja wij worden niet voor niets Nederland fietsland genoemd! Ofwel essentiële Hollandse cultuur!

Wat is er nu mooier dan door de binnenstad fietsen, stront bezopen, lachen, gieren en brullend lopen roeptoeteren! Hey HOER!!!! Dat is pas echte jeugdsentiment want zeg nu zelf wie is er niet mee groot geworden?

Zoals in Duitsland de Bratwurst, in België de frieten, in Italië de Pizza cultureel erfgoed is, is dat voor Nederland de BIERFIETS. Natuurlijk zijn er politieke bezwaren tegen de BIERFIETS, is de MAINSTREAM media in volle toeren bezig om de BIERFIETS te boycotten!

HANDEN AF VAN DE BIERFIETS! WANT AMSTERDAM ZONDER BIERFIETS is PASEN zonder PAASEIEREN of KERST zonder KERSTBOOM!

DEEL DIT BERICHT ZOVEEL MOGELIJK ZODAT WIJ MET ZN ALLEN EEN POGING DOEN OM DE NEDERLANDSE CULTUUR TE REDDEN!

BRON

 

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!