Weer wat “vluchtelingen” nieuws!!!

Ja dames en heren, lieve vrienden van Liefde voor Holland. Helaas is er in dit bericht niet zoveel liefde te vinden. Het kan u ook overkomen, uw dochter, uw vrouw, uw moeder, uw zuster enz. Wat een vredelievend volkje is het niet waar?

De linkse gutmensch  kan de ogen wel gesloten houden maar als er geen massale opstand volgt en er niet heel snel nieuwe verkiezingen komen dan gaan er erge dingen gebeuren.De jongen zit vast maar de ECHTE SCHULDIGEN DIE LOPEN NOG VRIJ ROND! OFWEL LINKS NEDERLAND! Ze blijven maar binnenkomen die testosteronbommen! BLIJF VAN ONZE VROUWEN AF!!!!

Vluchteling (16) vast voor aanranding meisje (12)

politie-2048x1231

Een 12-jarig meisje is dit weekend aangerand in een zwembad in Steenwijk. De politie heeft een 16-jarige jongen aangehouden als verdachte. Het gaat om een vluchteling met een verblijfstatus, schrijft de Steenwijker Courant.

Het jonge slachtoffer was zondag aan het zwemmen in zwembad De Waterwyck toen een jongen zich aan haar vergreep. Het meisje heeft direct met haar ouders aangifte gedaan van het incident. Mede dankzij hulp van het zwembad kon de verdachte snel worden aangehouden.

Vluchtelingenstroom uit Turkije houdt aan.

Bootje

Vluchtelingen blijven massaal van Turkije naar Griekenland trekken. In de eerste twintig dagen van februari kwamen 33.767 migranten per boot aan in Griekenland, meldde de VN-vluchtelingenorganisatie UNHCR maandag. Sinds het begin van het jaar staat de teller al op ruim 94.000.

In juni vorig jaar, toen de grote vluchtelingenstroom op gang kwam, maakten ruim 31.000 mensen de oversteek van de Turkse kust naar een van de Griekse eilanden. De Griekse kustwacht liet maandag weten in de afgelopen drie dagen meer dan 1600 mensen van zee te hebben gered.

Grenzen dicht kost EU 100 miljard euro

Screenshot_2016-02-12-14-50-06-1

Het sluiten van de Europese binnengrenzen en de herinvoering van grenscontroles kost de EU 100 miljard euro per jaar. Nederland wordt na Duitsland het grootste slachtoffer als die maatregel wordt ingevoerd, schrijft het AD maandag. Europa raakt daardoor in een nieuwe recessie.

De krant citeert uit een rapport van de studiedienst van het Europese Parlement, dat deze week wordt geopenbaard. Bij herinvoering van grenscontroles loopt de intra-Europese handel klappen op en kan die met 10 tot 20 procent teruglopen. Vooral de sectoren toerisme en transport worden geraakt. ,,Wij betalen de rekening dubbel, omdat 70 procent van onze export binnen Europa blijft”, zegt Europarlementariër Lambert van Nistelrooij (CDA).

In een aparte studie komt de Duitse economische denktank Bertelsmann Stiftung tot een schade van minstens 77 miljard euro voor de Duitse economie tot aan 2025. Dat kan oplopen tot 235 miljard euro.

Wat wij denken? Grenzen openhouden dat kost alles! Daarom roepen wij wederom! Sluit de grenzen! Minder minder! #kominverzet! GENOEG = GENOEG

Untitled design (1)

bron: telegraaf.nl

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!