Witte meisjes zijn alleen goed voor S…

Beschaafde wereld? sinds de multi culti en de vluchtelingen samenleving bestaat beschaving allang niet meer!
Met dank aan Linkse dwazen en Rutte!

Acht islamitische immigranten (foto) werden vandaag veroordeeld, omdat zij jonge Engelse meisjes verkracht en seksueel vernederd hebben. Het is slechts één van de vele systematische gevallen van misbruik in het Britse Rotherham, die langzamerhand voor de rechtbank komen.

Een van de mannen, de Pakistani Sageer Hussain (31), zei tegen zijn 13-jarige slachtoffer dat “blanke meisjes alleen maar goed zijn voor seks.”

Samen met zijn broer en zeven andere vrienden werd hij veroordeeld, omdat hij drie meisjes “vernederend en gewelddadig” verkracht en misbruikt had, bericht de “Daily Mail”.

De overvallen vonden plaats in de stad Rotherham, waar in de periode van 1997 tot 2013 meer dan 1000 Engelse meisjes door islamitische mannen (meestal uit Pakistan) groepsverkracht werden.

Het bleek dat de politie en lokale autoriteiten de seksuele slavenhandel van minderjarigen systematisch in de doofpot had gestopt – uit angst voor “racisme”-beschuldigingen. Meer dan honderd politieagenten moeten nu de resterende 1.400 gevallen onderzoeken.

BRON

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!