Zelfhatende blanke goedmensjes kunnen nu met hun geweten in het reine komen

Zelfhatende blanke goedmensjes kunnen nu met hun geweten in het reine komen

Blanke goedmensjes die zich schuldig voelen hebben nu de unieke mogelijkheid om hun schuldgevoel enigszins te beperken. In het socialistische paradijs Seattle is een website gecreëerd waar verschillende mogelijkheden worden aangeboden om blanken boete te laten doen voor de slavernij – een instelling wat al meer dan 150 jaar geleden is afgeschaft (wat uiteraard niet vermeld wordt). Volgens de site krijgen de blanken de unieke mogelijkheid hun schuld te betalen door zich aan te bieden om de huur van zwarten te betalen, voedsel kopen, of gebruikt worden als “zondebok” en uitgescholden worden.

sorry-whitesNergens wordt vermeld dat de eerste officiële slavenhouder in het koloniale Amerika een neger was, een zwarte, geen blanke; dat de Arabische slavenhandel veel uitgebreider was en veel langer duurde dan de trans-Atlantische slavenhandel; de grondlegger van de zuidelijke staat Georgia zowel slavernij als Afrikanen in de staat verboden had; dat een groot aantal “vrije zwarten” zwarte slaven in bezit hadden; dat slechts 5 procent van de pre-Civil War Amerikaanse families slaven in bezit had.

De feiten uit 1860: Slechts een minderheid van de blanke bevolking was in bezit van slaven. Volgens het US Census-rapport van het laatste jaar voor de burgeroorlog waren er bijna 27 miljoen blanken in het land. Slechts acht miljoen van hen woonden in staten waar het legaal was om slaven te bezitten.

Infowar schrijft:

People of Color (POC) 3: “Ik heb eten nodig.”
Blank Persoon 3: “…. Ik zal het voor u regelen. Stuur me een bericht en ik zal u een Amazon Fresh of Safeway levering sturen. Gewoon uitzoeken wat u wilt. U heeft een $ 200 limiet.”

POC 4: “Ik ben te boos om te koken. Ik woon in Seattle..”
Blank Persoon 4: “Kom naar mijn huis voor het avondeten, neem een vriend mee als je wilt. Stuur me een bericht en ik zal u het adres te sturen, of zal ik het aan uw huis bezorgen? Wat voor soort eten vindt u lekker??”

POC 6: “Ik wil tegen iemand schreeuwen en vloeken.”
Blank Persoon 6: “. Ik meld me aan als vrijwilliger. Hoe gaan wij dit regelen?”

En nee, dit is weliswaar hilarisch maar echt geen geintje. Elke vraag of aanbieding op de website linkt naar bestaande individuele personen op Facebook.

fat-blacks

Bron:

FENIXX

http://www.infowars.com/new-reparations-website-asks-whites-to-pay-black-peoples-rent-to-relieve-their-guilt/

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!