Zo jaagt de VVD de omvolking op!

Zo jaagt de VVD de omvolking op. Met leugens over de Turkije deal.

Han ten broeke

Afgelopen maandag verscheen Han ten Broeke, woordvoerder Buitenlandse Zaken in het programma Nieuwsuur om te spreken over Turkije. Daarbij zei hij onder andere het  volgende:

“Rutte is een van de leiders geweest die de moed gehad hebben een deal te sluiten met Turkije, die nu spectaculair succesvol blijkt te zijn. In februari hadden we nog tussen de drie- en de zesduizend vluchtelingen die in Griekenland aankwamen en zagen we ook in uw programma de verschrikkelijke beelden van de aangespoelde kleuter Aylan. Die beelden zijn ondertussen weg. Wat in Europa aankomt is met de factor tien verminderd, dus spectaculair succesvol.”

Die beelden van Aylan zijn ondertussen weg? Hoe krijg je het uit je mond! De illegalenstroom is alleen maar gedraaid, zo bleek ook uit vandaag bekend gemaakte cijfers van The International Organisation for Migration, het IOM, een internationale organisatie die al tientallen jaren de migratiestromen monitort. Daaruit blijkt juist helemaal niet dat het aantal doden als gevolg van migratie over de Middellandse zee naar Europa is afgenomen. Precies het omgekeerde is het geval:

So far this year an estimated 2,977 deaths have been recorded, compared with 1,906 through 30 July last year. These figures do not include thousands of migrants and refugees rescued on the Mediterranean during the past 48 hours, nor the recovery of nearly two dozen additional corpses believed to be en route to Italian ports Friday morning (22 July).

Het aantal doden neemt dus juist spectaculair toe dankzij de Turkijedeal.

illegalenVolgens Han Ten Broeke is de Turkije deal ‘spectaculair succesvol’ want het aantal illegale immigranten is enorm afgenomen. Maar het aantal illegale immigranten is nog steeds enorm, afgaande op de recente cijfers van het IOM:

IOM reports an estimated 242,179 migrants and refugees entered Europe by sea in 2016 through 20 July, arriving mostly in Italy and Greece.

Niet alleen kletst Han Ten Broeke dus maar wat. Het beleid van dit VVD PvdA kabinet (aanvankelijk werd gesproken van ‘het plan Samsom’) heeft dus ook  geleid tot spectaculaire verhoging van het aantal doden. Logisch, want:

 1. De route die nu afgelegd moet worden is veel gevaarlijker.
 2. De EU blijft de illegale immigranten aanmoedigen het risico te nemen. Wie het heeft gehaald hoeft nooit meer terug.

Het moordende beleid van Merkel gaat dus gewoon door. Moordend voor de illegalen zelf.

Maar vooral moordend voor de Europese beschaving, die wordt ondergraven door omvolking.

BRON

3 thoughts on “Zo jaagt de VVD de omvolking op!”

 1. en die kleuren staan voor mij voor ….
  – verdraagzaamheid (maar dan van twee kanten)
  – vrijheid van meningsuiting (maar dan van 2 kanten)
  – vrijheid van godsdienst (maar dan van 2 kanten)
  – respect voor anderen (maar dan van 2 kanten)
  en laat ik nou in AL deze gevallen EEN kant van de zaak missen en 3 x raden welke kant ?

  1. Maar om het item terug te komen ….
   Hoe lang weten we al dat Pinoccio dagelijks met en lange neus rondloopt, een grote fantasie heeft, maling heeft aan de Nederlandse bevolking en niet weet wat hij moet doen om daar een witter dan wit voetje te halen en straks een zo hoog mogelijk baantje in de EU heeft, waarvan ik trouwens hoop dat we daar zo snel mogelijk uit kunnen. Tante Merkel heeft Europa verkwanseld en daar heeft Pinoccio heel hard aan meegewerkt. Ten koste van ons, de Nederlanders en ik hoef niet te vertellen hoe hij dat gedaan heeft. Maling aan Nederland, aan ons. Ik ga voor een NEXIT, jullie ook ??

 2. En laten we heet maar niet hebben over dat manneke in Turkije …. Erdogannetje zegt heel democratisch te zijn maar die heeft nu, na de hoogstwaarschijnlijk door hem zelf georganiseeerde (mislukte) coup, wel bewezen het dictatorschap niet uitgevonden te hebben maar zelfs verbeterd. En ook deze Pinoccio weet waarheid niet meer van leugens te onderscheiden. En dat beloftes schuld maken, komt ook niet in zijn woordenboek voor. Hij eist, naast visumvrij reizen voor de turken, miljarden om asielzoekers tegen te houden. Zou ik ook doen in zijn positie hoor. Hij chanteert de hele EU omdat die zichzelf in een onmogelijk volkomen chantabele positie heeft gewrongen. Maar het belangrijkste is dat hij in de EU wil. Nou wat mij betreft …… over my dead body. Ik ga voor een NEXIT … jullie ook ?

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!