Zwijgen en wegkijken

De tijd van zwijgen en wegkijken is definitief voorbij!

980755_595397460610221_3660140154276782844_o
Bovenstaande zijn niet alleen de ‘u mag niet’ na de meest recente aanslagen in Brussel maar ook de altijd nog zeer recente aanslagen in Parijs en in Ankara en waar dan ook in de wereld waarbij honderden mensen vermoord werden. Wat u wel mag, en waartoe de ‘u mag niet’ regeltjes oproepen, is passief of minstens ambivalent de dagelijkse terreur van moslims over u heen laten komen. U dient geheel openminded moslims te benaderen en geen vragen te stellen!

Want vragen stellen, laat staan kritische noten kraken, over de islam en moslims zou volgens de passieve en regressieve meute alleen nog maar meer terreur veroorzaken. Het is immers Geert Wilders en zijn aanhangers die al 1400 jaar dood en verderf zaaien. Die al hele continenten gewelddadig hebben verkracht en geknecht. Die zich met bomgordels vol ‘kritische woorden’ en kalasjnikovs vol ‘beledigingen’ en ‘kwetsende opmerkingen’ ontelbare hoeveelheden mensen doodschoten. Die met hun ‘scherpe tongen’ talloze journalist hebben onthoofd en standrechtelijk talloze burgers hebben geëxecuteerd, verdreven, levend verbrand, gegijzeld en ondenkbare wreedheden begaan. Nee, het zijn niet de moslims maar de mensen die tegen de islam zijn die ‘hét gevaar’ vormen!
We kunnen wel even doorgaan met het ontzenuwen van de ronduit achterlijke reacties die gruwelijke aanslagen door moslims kennelijk bij mensen oproept. Het is overstelpend veel. De ene nog idioter dan de andere. Maar allemaal zeggen ze exact het tegenovergestelde van wat ze moeten beweren en bewijzen. Als je heel hard moet roepen dat je vooral niet bang bent dan ben je dus doodsbang. Als je heel hard moet roepen dat je jouw leven niet laat beïnvloeden door de terreur van moslims dan beïnvloed het je leven wel degelijk. Als je heel hard de bron van al het kwaad moet ontkennen, en de schuld moet verleggen naar ‘kritische mensen’, dan weet je precies dat de islam hele foute boel is.Jordaanse pilootIk heb echter slecht nieuws voor u. Deze zelfhypnose om uw innerlijke gevoel te sussen, om u paniek te beheersen en om vooral te ontkennen dat wij een levensgroot probleem hebben dat niet vanzelf weggaat, werkt slechts heel tijdelijk. Sharia_europe

Het duurde tot bijna half 1943 voordat de Duitse burgers, die tot dan min of meer achter het nazi-regime stonden, in de gaten kregen dat het hele foute boel was. Tot die tijd hadden zij zich laten hypnotiseren door de propaganda van de nazi-voormannen en hun enorme propagandamachine. Daarna verloren de nazi’s steeds meer steun van de gewone burgers. Iets dat hen uiteindelijk, buiten de enorme opofferingen en strijd van de geallieerde, de das om heeft gedaan.

Nu we het toch over de nazi’s hebben… Laat ons direct even een populaire mythe uit de wereld helpen over moslims.

Volgens onze minister president Rutte zijn wij met veel en de ‘radicale moslims’ – alsof er zoiets is als een gematigde islam of gematigd nazisme– met maar heel weinig. Maar wist u dat hooguit 5% van de Duitsers overtuigde nazi’s waren? Wist u dat hooguit 11% van de toen zeventig miljoen Duitsers uit bewuste keuze actief deelnamen aan de oorlog? Dat plaatst de retoriek over veel versus weinigen in een heel ander perspectief. Het perspectief verandert nog eens sterk als u zich realiseert dat we het in geval van de islam niet over zeventig miljoen maar over anderhalf miljard mensen hebben. Uit recente onderzoeken is gebleken dat tenminste 11% van de moslims wereldwijd radicaal zijn en de bereidheid hebben om te moorden om de islam globaal te verbreiden. Ofwel 165.000.000 gewelddadige moslims!

Irak

U mag dit aantal gerust verdubbelen. Want het aantal moslims dat, weliswaar niet geheel en al overtuigd, mee zou doen zou er een globale oorlog uitbreken is tenminste het dubbele van het aantal overtuigde deelnemers. En dan wetende dat 80 tot 90% van de moslims van mening is dat je voor het uittreden van de islam gedood moet worden, dat er de doodstraf moet staan op het beledigen van allah, mohammed of de islam in het algemeen, Joden de oorzaak van al het kwaad zijn en dus uitgeroeid moeten of mogen worden, homoseksuelen de doodstraf verdienen en vrouwen feitelijk het eigendom van mannen zijn, doet toch het ergste vermoeden. We hebben het beslist niet over ‘een religie van vrede’!

Moslims

Hoe gematigd het gros van de moslims is blijkt wel uit het feit dat één van de plegers van de gruwelijke aanslagen in Parijs, Abdeslam, maandenlang ‘undercover’ in Brussel kon verblijven zonder aangegeven te worden door zijn mede-moslims. Toen Abdeslam uiteindelijk gearresteerd werd wierpen mede-moslims barricades op en bestookten de politie met stenen en andere voorwerpen en richten veel vernielingen aan uit protest tegen zijn arrestatie. Let op! Wij hebben het over een moslim die mede een bloedbad aanrichten en gekoesterd wordt door andere moslims.  En Abdeslam is niet het enige voorbeeld! We kennen nog wel de beelden van Goldies en de oproer in Deurne. We kennen nog de beelden van de buitenwijken van Parijs waar moslims wekenlang duizenden auto’s in de brand staken en enorme vernielingen aanrichten uit protest tegen het oppakken van criminele mede-moslims. En de lijst is vele malen langer!

Holocaust

Hoe dan ook… We hebben het over een hele grote groep mensen op deze aardkloot, waarvan miljoenen inmiddels in ons midden wonen, die er ronduit barbaarse achterlijke en walgelijke denkbeelden op na houden, en deze ook niet zelden ook praktiseren, en waarvan zeker zo’n 11% bereid is tot het plegen van geweld om ‘de islam te verdedigen’.

Londen Bus

Dit is niet iets om te verzwijgen. Dit is niet iets om te negeren. Het is gebleken dat de politiek correcte discours, het wegkijken en het apologeren van walgelijke praktijken het kankergezwel alleen maar meer kans geeft zich uit te zaaien. Het is er de directe oorzaak van dat moslims in Engeland meer dan een decennia lang een prostitutie bendes konden vormen waarvan duizenden minderjarige, zo jong als 11 en 12 jaar, blanke niet-islamitische meisjes het slachtoffer werden. De aangewezen autoriteit wilde namelijk geen zaak maken van deze groepsverkrachtende bende want dit zou wel eens negatief af kunnen stralen op de moslimgemeenschap. Het dit is slechts het puntje van de enorme ijsberg!

Kaartje met aanvallen

En meer recent hadden wij natuurlijk de groepsaanrandingen door moslims in maar liefst 16 steden en 5 landen tijdens de oud en nieuw vieringen aldaar. Deze gruwelijkheden, net als alle voorgaande gruwelijkheden, zijn alweer in het collectieve geheugen weggezonken en worden allen als ‘incidenten’ betiteld. Net zoals ook de aanslagen in Brussel van gisteren weer snel in het collectieve geheugen zal wegzinken. Met name gemotiveerd door onze media en de enorme meute aan politiek correcte en ronduit achterlijke mensen die tegen iedere prijs weigeren de puntjes te verbinden waardoor er een niet te ontkennen beeld zou ontstaan. De islam is de overtreffende trap van het nazisme.

Het is natuurlijk maar de vraag of het tij nog te keren is. Er valt te vrezen van niet. Maar de feiten verzwijgen, doen alsof er niets aan de hand zou zijn met de islam dus met moslims en iedere aanslag (al meer dan 25.000 sinds de aanslagen in New York op 11 september 2011) als ‘incident’ afdoen, gaat ons zeker niet helpen om het enorme gevaar voor onze vrijheid en veiligheid af te wenden. Dus nee, laat ons niet meer zwijgen, niet meer wegkijken maar juist benoemen!

Bron: personanongrata

Rood, wit en blauw zijn de kleuren waarvan ik hou!